-
- Konu Sahibi Paresilaaa
Belli olmaz canımBenim sol bacağım sol kasigim sol belim geberiyorum adim atamiyorum bazenama hic sanmiyorum enfeksiyondan oluyomus
Ay hic umudum yok su enfeksiyon benim umutlarimi yok etriBelli olmaz canımöle diosun ama belki sen hamilesin he
Bende 1 kasimi bekliyorum hadi hayirlisi
Hosgeldin canim az kalmis senin ohhBende 1 kasimi bekliyorum hadi hayirlisi
Gidiyor gidiyor merak etme ilaca devam sokuluyor iltihapAy insallah gitsin su lanet artik
Merhaba kızlar bende 15 kasımı bekliyorum gerçi gebelik düşünmüyorum ama eşim yüzünden artık beklemedeym
Amin canım cümlemizden inşallah sendende ragzi olsunAllah razı olsun sizden ya çok teşekkür ederimsonuç negatif olsa bile böyle güzel insanlarla tekrar sıfırdan başlarım nolcak ki
Eşim kaçırdı da afedersiniz onu demek istemiştimHoşgeldin canım, bekleriz birlikte
Nesi var eşinin canım
Kız bak eltim 3 haftası var doğuma iltihapla kaza ile hamile kaldı nie olmasın umut kesme rabbim isterse olur❤Ay hic umudum yok su enfeksiyon benim umutlarimi yok etrihic bukadar umutsuz olmamıştım
Çok az kalmışş var mı belirti
Kız bak eltim 3 haftası var doğuma iltihapla kaza ile hamile kaldı nie olmasın umut kesme rabbim isterse olur❤
Ben catlatma ignesi oldum bugun 8. Gun test yaptim ikinci cizgi silik. Cuma gunu hersey netlesecek bakalim belirti olarak gaz var surekli ve midem eksiyor
Eşim kaçırdı da afedersiniz onu demek istemiştim
Hosgeldin canim az kalmis senin ohh
Evet ama beklemek cok zorr
Kesmesin bence olur olacağı varsa belirtide var ohhBende diyorum Didoşa ama o bu ay için ümidi kesmiş
Ama birsürü belirtisi var
Önemli değil 2 tane kızım var biri 2 diğeri 1 yaşında sezeryanla doğurdum 3 istemiyorum ama eşimin bir hatası yüzünden içim içimi yiyor kaşık ağrım var kendimi burda buldumAy çok özür dilerim ama ben yine anlamadım