-
- Konu Sahibi Paresilaaa
Önemli değil 2 tane kızım var biri 2 diğeri 1 yaşında sezeryanla doğurdum 3 istemiyorum ama eşimin bir hatası yüzünden içim içimi yiyor kaşık ağrım var kendimi burda buldum
Inşallah çok teşekkür ederim Allah herkesin gönlüne göre versinŞimdi anladım, tecrübeli anne
Rabbim 3.yü vereceksse sağlıkla gelsin inşallah hayırlısı olsun
Canım ben acildeyim mesela şuan kan verdim 1 saate sonuç çıkacak hemen gidip versene değerine bakarsın sonra iyi bi doğum doktoru araştırırsın rutin kontroller için
Sonucu hemen yaz merakla bekliyorum
Benim doktorum var onunla basladik tedaviye bana adetin gecmesini bekle dedi bende bekleyemiyorum kan testinide yadin vermeyi dusunuyorum
Insallah kuzu ya umitsizligin dibine vurdum ama neyseKız bak eltim 3 haftası var doğuma iltihapla kaza ile hamile kaldı nie olmasın umut kesme rabbim isterse olur❤
Canım testte silik çıktıysa kesin vardır
O yüzden dedim, doktor silik çıktığını biliyor mu
Canim catlama ignesinin etkisi 14 gun suruyor bildigim kadariyla ignenin etkisi olabilir doktorlar soylemedimi sanaBen catlatma ignesi oldum bugun 8. Gun test yaptim ikinci cizgi silik. Cuma gunu hersey netlesecek bakalim belirti olarak gaz var surekli ve midem eksiyor
Pik olcagi zaman 2. Cizgi hemen digeri gibi belirmeye basliyo daha yok devam et kizValla bu pik anca cuma gelecek bana kızlar..ne diyosunuz?
Bu Arada bu testlerde ikinci çizgi için bi 3-4 dakika bekliyorum hemen cıkmıyor diymi.yoksa bendemi sorun
Canim catlama ignesinin etkisi 14 gun suruyor bildigim kadariyla ignenin etkisi olabilir doktorlar soylemedimi sana
Bak diğer testlerde şimdiye kadar pik olmuştu.Pik olcagi zaman 2. Cizgi hemen digeri gibi belirmeye basliyo daha yok devam et kiz
12.günden sonra bak canım suan çok erken.bende heyecan yapmıştım ama net sonuç 12 gün çıkar varsaEvet 12 gundede belli oluyor kanda cikiyor ignenin etkisi 6, 10 gun icinde geciyor bizde heyecanliyiz hergun test yapalim hepsi ciksin istiyoruz
Amin canım yok vurma ümitli ol hiç belli olmaz bu işlerInsallah kuzu ya umitsizligin dibine vurdum ama neyse
Büş üzülme. Rabbim zamanını bilir telden yazıyorum işte değilim çok aktif yazamıyorum ama takıp ediyorum hepiniziKızlarr sonuç negatif, 2 gün önceki nasıl 2,9 çıktı bilmiyorum ama bu seferde <2 aynı diğerleriyle doktorda negatif dedi, artık adet olmayı bekliycem yani
Uzulme sakin canım bidahaki ay olur sakin canını sıkmaKızlarr sonuç negatif, 2 gün önceki nasıl 2,9 çıktı bilmiyorum ama bu seferde <2 aynı diğerleriyle doktorda negatif dedi, artık adet olmayı bekliycem yani
Büş üzülme. Rabbim zamanını bilir telden yazıyorum işte değilim çok aktif yazamıyorum ama takıp ediyorum hepinizi
Adet söktürücü bişey verdimi
Lütfen bı ay kendını rahatlatıcak şeyler bul
Çok takılmadan ilişki olsun bence
Az önce eşime sesimle umarım bi sonraki ilişki 7 gün sonra olmaz. Sen bana yarın akşam hazır ol.bu akşam bu var demezsen benımde canım ister şartlı ilişki olmaz dedihaklıda olabilir ama napalım bizim hesaplar başka
Allah büyük vesselam herşey allahtan kuzum bu ay dgl öbür ay
Uzulme sakin canım bidahaki ay olur sakin canını sıkma
Aynen canım inşallah bidahaki ay olur umutsuz olmayalım adet söktürücü yazmadimi doktorNasip kızlar yaa çok sağolun, napalım bidahaki ay inşallah bi adet olaydım....