Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Benim esimde tarihe gore olamaz dedi ki ben yumurtlama zamani falan dememistim 1 dolu 1 bos seklinde gitmeye calisiyordum sadece erkekler tarihi anlayinca istemiyor pek.

Evet 12 gundede belli oluyor kanda cikiyor ignenin etkisi 6, 10 gun icinde geciyor bizde heyecanliyiz hergun test yapalim hepsi ciksin istiyoruz
Canim ignenin etkisinin gecmesini bekle yokaa zaten hep silik cizgi cikar igneden dolayi

Hadi insallah brnde hepsini yapiyom da insallah

Bugun 15. Gunum pik olmadi henuz ama sag kasigimda batma var bende bugun saga sola yatayim bakayim takvime gore en yuksek gun bugun. Takvimide degerlendirmek lazim aksam yemekten sonra bi meyve tabagi sonra havuc suyu hazirlamayi planliyorum daha verimli olalim

Bikac güne pik olur bence rastgele

Kızlaar teşekkür ederim hepinizin güzel dilekleri için, açıkçası 2,9 çıkınca ümitliydm biraz hayal kırıklığı oldu ama daha yaşımız genç daha 2. denememiz ve hep diyorum Rabbimin ruhunu üfleyeceği zaman belli Ne kadar istesemde öne çekemem
Durmak yok yola devam, ovulasyon testlerim bitmişti ondan sipariş ediyim stokluyum

Bazı şeyler nasipse olur, kısmetse olur. Sen olmaz dersin, olmazların gelir seni bulur. Sen yine de gayret et, sabret, dua et ve bekle. Rabbine sığın, inancına yaslan ve yolundan ayrılma sakın...

Mottom bu şekilde, durmak yok yola devam

Kızlar bunlar ovulasyon testim ve hala çatlamadı acaba neden olur bu kötü bısey mi sizde de oldu mu 4 gün üst üste

Eklentiler

• 46E7C172-13D2-4B14-AF65-4B6AB71B8DC9.jpeg
    69,5 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar kafam çok karıstı acaba pik var mı bunda..12.gün cıkan çızgı hemen çıktı hatta dedim ki 1 2 güne iyice koyulasır aksine silikleeşti iyice bugun yaptıgım testte zar zor belli oluyo ikinci çizgi.. 3 aydır macun yiyorum gecen ay 18.gün pik olmustu bariz pikti o.. Ama bu kafamı karıstırdı..testi yapmaya devam edicem yine de

Eklentiler

• IMG_20191028_164233.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar bunlar ovulasyon testim ve hala çatlamadı acaba neden olur bu kötü bısey mi sizde de oldu mu 4 gün üst üste

Canım bu testin hassasiyeti kaç acaba bazı testler çok hassas oluyor sürekli pozitif gösteriyor vücuttaki en küçük lh ı bile ölçtüğü için

Herseyin hayirlisi kuzum aynen daha genciz yeni basladik zaten elbet olucak sabretmemiz lasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…