- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
Uzulme canim hayırlısı olsun bir sonraki ay olur insallah diyelimNasip kızlar yaa çok sağolun, napalım bidahaki ay inşallah bi adet olaydım....
Büş üzülme. Rabbim zamanını bilir telden yazıyorum işte değilim çok aktif yazamıyorum ama takıp ediyorum hepinizi
Adet söktürücü bişey verdimi
Lütfen bı ay kendını rahatlatıcak şeyler bul
Çok takılmadan ilişki olsun bence
Az önce eşime sesimle umarım bi sonraki ilişki 7 gün sonra olmaz. Sen bana yarın akşam hazır ol.bu akşam bu var demezsen benımde canım ister şartlı ilişki olmaz dedihaklıda olabilir ama napalım bizim hesaplar başka
Canim ignenin etkisinin gecmesini bekle yokaa zaten hep silik cizgi cikar igneden dolayiEvet 12 gundede belli oluyor kanda cikiyor ignenin etkisi 6, 10 gun icinde geciyor bizde heyecanliyiz hergun test yapalim hepsi ciksin istiyoruz
Hadi insallah brnde hepsini yapiyom da insallahBak diğer testlerde şimdiye kadar pik olmuştu.
Telefondaki döngüye göre pik çarşamba.dogru cıkacak galiba
Valla bizden biri demişti ilişkiden sonra sağ kolun üstüne yatın diye. Kim hatırlamıyorum.sağ kolunda üstüne yattım solunda yattım bacaklarıda kaldırdımherseye yaptım
Canim ignenin etkisinin gecmesini bekle yokaa zaten hep silik cizgi cikar igneden dolayi
Takma kafana kuzum sabrın sonu selametdir en güzelleri hep sabr etdiyinde gelirNasip kızlar yaa çok sağolun, napalım bidahaki ay inşallah bi adet olaydım....
Bikac güne pik olur benceBugun 15. Gunum pik olmadi henuz ama sag kasigimda batma var bende bugun saga sola yatayim bakayimtakvime gore en yuksek gun bugun. Takvimide degerlendirmek lazim aksam yemekten sonra bi meyve tabagi sonra havuc suyu hazirlamayi planliyorum daha verimli olalim
Biliyorum canim cok zor beklemek gunler gecmiyo ama. MecburEvet beklemedeyim ne bileyim cok zor her turlu varsa da yoksada adet gunu belli olacak insaallah
Gece degerlendir sende kiz bisi olmazOfff kızlar adam gitti ya yaa iş cıktı Akhisar'a gidiyor gece gelir buugn gene yattı iş☹
Cok yorgunum der zaten hastalık hastası sabah test en snra yanastım sabah dgl aksam dedı simdi iş cıktıGece degerlendir sende kiz bisi olmaz
Aynıyız senle Benımde 10Eveetttt bende listeye girdim 10 KASIM ..... Beklemedeyim totem olsun uğur olsun inşallah
Kızlar bunlar ovulasyon testim ve hala çatlamadı acaba neden olur bu kötü bısey mi sizde de oldu mu 4 gün üst üste
Herseyin hayirlisi kuzumKızlaar teşekkür ederim hepinizin güzel dilekleri için, açıkçası 2,9 çıkınca ümitliydm biraz hayal kırıklığı oldu ama daha yaşımız genç daha 2. denememiz ve hep diyorum Rabbimin ruhunu üfleyeceği zaman belli Ne kadar istesemde öne çekemem
Durmak yok yola devam, ovulasyon testlerim bitmişti ondan sipariş ediyim stokluyum