Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Önemli değil 2 tane kızım var biri 2 diğeri 1 yaşında sezeryanla doğurdum 3 istemiyorum ama eşimin bir hatası yüzünden içim içimi yiyor kaşık ağrım var kendimi burda buldum😇🥰

Şimdi anladım, tecrübeli anne 😍😍
Rabbim 3.yü vereceksse sağlıkla gelsin inşallah hayırlısı olsun 😍😍

Canım ben acildeyim mesela şuan kan verdim 1 saate sonuç çıkacak hemen gidip versene değerine bakarsın sonra iyi bi doğum doktoru araştırırsın rutin kontroller için

Sonucu hemen yaz merakla bekliyorum😉
Benim doktorum var onunla basladik tedaviye bana adetin gecmesini bekle dedi bende bekleyemiyorum kan testinide yadin vermeyi dusunuyorum

Sonucu hemen yaz merakla bekliyorum😉
Benim doktorum var onunla basladik tedaviye bana adetin gecmesini bekle dedi bende bekleyemiyorum kan testinide yadin vermeyi dusunuyorum

Canım testte silik çıktıysa kesin vardır 🥰🥰
O yüzden dedim, doktor silik çıktığını biliyor mu

Ben catlatma ignesi oldum bugun 8. Gun test yaptim ikinci cizgi silik. Cuma gunu hersey netlesecek bakalim belirti olarak gaz var surekli ve midem eksiyor
Canim catlama ignesinin etkisi 14 gun suruyor bildigim kadariyla ignenin etkisi olabilir doktorlar soylemedimi sana

Valla bu pik anca cuma gelecek bana kızlar..ne diyosunuz?
Bu Arada bu testlerde ikinci çizgi için bi 3-4 dakika bekliyorum hemen cıkmıyor diymi.yoksa bendemi sorun🤣

Eklentiler

• D481013E-2B79-4245-A68D-432346CA7BAE.jpeg
    D481013E-2B79-4245-A68D-432346CA7BAE.jpeg
    38,9 KB · Görüntüleme: 36
Valla bu pik anca cuma gelecek bana kızlar..ne diyosunuz?
Bu Arada bu testlerde ikinci çizgi için bi 3-4 dakika bekliyorum hemen cıkmıyor diymi.yoksa bendemi sorun🤣
Pik olcagi zaman 2. Cizgi hemen digeri gibi belirmeye basliyo daha yok devam et kiz

Pik olcagi zaman 2. Cizgi hemen digeri gibi belirmeye basliyo daha yok devam et kiz
Bak diğer testlerde şimdiye kadar pik olmuştu.
Telefondaki döngüye göre pik çarşamba.dogru cıkacak galiba
Valla bizden biri demişti ilişkiden sonra sağ kolun üstüne yatın diye. Kim hatırlamıyorum.sağ kolunda üstüne yattım solunda yattım bacaklarıda kaldırdım😂😂 herseye yaptım

Evet 12 gundede belli oluyor kanda cikiyor ignenin etkisi 6, 10 gun icinde geciyor bizde heyecanliyiz hergun test yapalim hepsi ciksin istiyoruz😃
12.günden sonra bak canım suan çok erken.bende heyecan yapmıştım ama net sonuç 12 gün çıkar varsa

Kızlarr sonuç negatif, 2 gün önceki nasıl 2,9 çıktı bilmiyorum ama bu seferde <2 aynı diğerleriyle doktorda negatif dedi, artık adet olmayı bekliycem yani 🤦🏻‍♀️
Büş üzülme. Rabbim zamanını bilir telden yazıyorum işte değilim çok aktif yazamıyorum ama takıp ediyorum hepinizi
Adet söktürücü bişey verdimi
Lütfen bı ay kendını rahatlatıcak şeyler bul
Çok takılmadan ilişki olsun bence

Az önce eşime sesimle umarım bi sonraki ilişki 7 gün sonra olmaz. Sen bana yarın akşam hazır ol.bu akşam bu var demezsen benımde canım ister şartlı ilişki olmaz dedi🙄 haklıda olabilir ama napalım bizim hesaplar başka 😂

Kızlarr sonuç negatif, 2 gün önceki nasıl 2,9 çıktı bilmiyorum ama bu seferde <2 aynı diğerleriyle doktorda negatif dedi, artık adet olmayı bekliycem yani 🤦🏻‍♀️
Uzulme sakin canım bidahaki ay olur sakin canını sıkma

Büş üzülme. Rabbim zamanını bilir telden yazıyorum işte değilim çok aktif yazamıyorum ama takıp ediyorum hepinizi
Adet söktürücü bişey verdimi
Lütfen bı ay kendını rahatlatıcak şeyler bul
Çok takılmadan ilişki olsun bence

Az önce eşime sesimle umarım bi sonraki ilişki 7 gün sonra olmaz. Sen bana yarın akşam hazır ol.bu akşam bu var demezsen benımde canım ister şartlı ilişki olmaz dedi🙄 haklıda olabilir ama napalım bizim hesaplar başka 😂

Evet kuzum nasip ya, bizim ilişkilerde ben hç çocuk odaklı yapmıyorum ya öyle olursa artık insanın ilişkiye giresi gelmez valla, illaki biraz burukluk oldu ama adet söktürücüde vermedi kadn doğuma git dedi bide acil doktoru ya çok ilgilenemedi sağolsun 🤦🏻‍♀️

X