Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canim korkma gusel haberlerle gelicek kasim bize insallah

Kizlar ben enfeksiyondan dolayi antibiotik kullandigimdan beri özel bölgemde 2dir görüyorum beyaz krem gibi bisiler oluyo sadece duşda görüyorum enfeksiyon atiyo ondanmi acaba /:

Kizlar ben enfeksiyondan dolayi antibiotik kullandigimdan beri özel bölgemde 2dir görüyorum beyaz krem gibi bisiler oluyo sadece duşda görüyorum enfeksiyon atiyo ondanmi acaba /:

Büyük ihtimalle atıyordur kuzum, ya idrar ya akıntıyla atacaktır

Benim hala vuruyor arada ağrı belim sırtım ağrıyor şuan karnimda sis adet belirtileri gibi hepsi ama inşallah gebeyiz canim adet olmayız
Benim sol bacağım sol kasigim sol belim geberiyorum adim atamiyorum bazen ama hic sanmiyorum enfeksiyondan oluyomus

Ayyy hesapladım min %60 artış maximum %100 bekleniyor. 2,9 çıkmıştı en son 4,6-5,8 arası bişeyler çıkması lazım
Ay hadi inşallah canım ben senin için daha heyecanlıyım eltime senden bahsediyordum az önce inşallah gebesin dua ediyoruz sana o hamile kabul olur duası inşallah

İltihap atıyorsun canım ondan bende adetle atmistim normal korkma

Ay hadi inşallah canım ben senin için daha heyecanlıyım eltime senden bahsediyordum az önce inşallah gebesin dua ediyoruz sana o hamile kabul olur duası inşallah

Allah razı olsun sizden ya çok teşekkür ederim sonuç negatif olsa bile böyle güzel insanlarla tekrar sıfırdan başlarım nolcak ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…