- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 27
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
Ay heyecanla bekliyoruz canım ben senden sabirsizim valla nasi bekliycezKızlar kan verdim 1-1,5 saate kadar çıkcak sonuçlar
Aynen canim korkma gusel haberlerle gelicek kasim bize insallahAa tamam ozaman canım sevindim ya icim rahatladı bende netten baktım da döllenme sırasında yumurta çatlaması sırasında veya yerleşme sırasında oluyormuş pembe lekeler birazdaha rahatladım şuan ama belim ağrıyor biraz kasiklarimda hafif ağrıyor bu ay umutluyum ama çokta umutlanmak istemiyorum olmazsa üzülürüm diye
Büş aklimnfikrim sende lenKızlar kan verdim 1-1,5 saate kadar çıkcak sonuçlar
Inşallah gebeliktendirBenimde belim çok ağrıyor
Büş aklimnfikrim sende lensana dua ettigim kadar kendime etmemisimdir valla
Insallah canimAynen canim korkma gusel haberlerle gelicek kasim bize insallah
Bende ara ara vardı kasık agrısı dun özellikle bgun yok belim ve sırtım cok karnım cok şişInşallah gebeliktendiradetle alakası yoktur benim goguslerimde sis elleyince aciyor özellikle uc kısımları
Ay heyecanla bekliyoruz canım ben senden sabirsizim valla nasi bekliycezinşallah gebesinnnnnn
Ay insallah kuzumAyyy hesapladım min %60 artış maximum %100 bekleniyor. 2,9 çıkmıştı en son 4,6-5,8 arası bişeyler çıkması lazım
Kizlar ben enfeksiyondan dolayi antibiotik kullandigimdan beri özel bölgemde 2dir görüyorum beyaz krem gibi bisiler oluyo sadece duşda görüyorum enfeksiyon atiyo ondanmi acaba /:
Benim hala vuruyor arada ağrı belim sırtım ağrıyor şuan karnimda sis adet belirtileri gibi hepsi ama inşallah gebeyiz canim adet olmayızBende ara ara vardı kasık agrısı dun özellikle bgun yok belim ve sırtım cok karnım cok şiş
Ay insallah ondandir ya nette mamtar felan diyodu allah korusunda brnim kaşıntı felan yok atiyo bencedeBüyük ihtimalle atıyordur kuzum, ya idrar ya akıntıyla atacaktır
Benim sol bacağım sol kasigim sol belim geberiyorum adim atamiyorum bazenBenim hala vuruyor arada ağrı belim sırtım ağrıyor şuan karnimda sis adet belirtileri gibi hepsi ama inşallah gebeyiz canim adet olmayız
Ay hadi inşallah canım ben senin için daha heyecanlıyım eltime senden bahsediyordum az önce inşallah gebesin dua ediyoruz sana o hamile kabul olur duası inşallahAyyy hesapladım min %60 artış maximum %100 bekleniyor. 2,9 çıkmıştı en son 4,6-5,8 arası bişeyler çıkması lazım
Ay insallah ondandir ya nette mamtar felan diyodu allah korusunda brnim kaşıntı felan yok atiyo bencede
İltihap atıyorsun canım ondan bende adetle atmistim normal korkmaKizlar ben enfeksiyondan dolayi antibiotik kullandigimdan beri özel bölgemde 2dir görüyorum beyaz krem gibi bisiler oluyo sadece duşda görüyorum enfeksiyon atiyo ondanmi acaba /:
Ay hadi inşallah canım ben senin için daha heyecanlıyım eltime senden bahsediyordum az önce inşallah gebesin dua ediyoruz sana o hamile kabul olur duası inşallah❤ ❤
Oyle yapiyom canim deistiriyorum surekli camasirimiGeldikçe düzenli yıka temiz tut kuzum yaş kalırsa Allah korusun mantar olabilir özellikle iyi kurularım ben
Ay insallah gitsin su lanet artikİltihap atıyorsun canım ondan bende adetle atmistim normal korkma