- 30 Eylül 2019
- 568
- 1.141
- 24
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
Dedigim gibi hayirlisi olsun. Geceden beri adet sancisi gibi okuyr kasikalrm agryor ama biseyim yok bakalm.Adetine daha oldugu icin cikmamasi cok normal erken gebelim yaparsan anca cikar varsa
Ayyyy çok sevindim kuzucumm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nadip etsinnnSonucum 117 çıktı kizlar
Insallah gebesindir canimDedigim gibi hayirlisi olsun. Geceden beri adet sancisi gibi okuyr kasikalrm agryor ama biseyim yok bakalm.
InsallahInsallah gebesindir canim
Merhabalar hanımlar, gebe kalmak isteyenler, gebe olanlar, yumurtlama dönemini takip etmek isteyenler, yumurtlama testleri, gebelik testleri burada her konuyu birlikte konuşup birlikte tartışacağız, birbirimize destek olup birbirimizi takip edeceğiz
Sizde gebelik istiyorsanız son adet tarihinizi (sat), beklenen adet tarihinizi (bat), ve aşağı yukarı adet döngünüzü yazarak gruba katılabilirsiniz.
GÜZELLER GÜZELI HAMİŞ ADAYLARIMIZ❤ ve beklenmeyen bat listemiz
D1DEM bat 4 Kasım
B BUSR4 (heycanla bekliyoruz)
R Rainbow3461 bat 7 Kasım
@trncysl bat 15 Kasım
@mayasiz bat 16 Kasım
@Cgdm2537 bat 10 Kasım
@Seker2181 bat 13 Kasım
@nejlaa 86 bat 29 Ekim
@Mrs terazi bat 30 Ekim
@essram bat 8 Kasım
@haticehakance3567 bat 7 Kasım
@Nrarslnn bat 7 Kasım
@didima0135 bat 19 Kasım
@sardunya58 bat 10 Kasım
@ipek8006 bat 12 Kasım
Hosgeldın kuzumEveetttt bende listeye girdim 10 KASIM ..... Beklemedeyim totem olsun uğur olsun inşallah
Aynen canım bencede yerleşme deil yumurtlama kanaması olabilir çatlama olduğu için dün zaten akintımda aşırı gelmisti bugun azaldı dune gore ama hala islagim kafam karışıyor yaYumurtlamadan dolayi olabilir canim yerlesme olmasi icin cok erken diye düşünüyorum
Hosgeldin canimEveetttt bende listeye girdim 10 KASIM ..... Beklemedeyim totem olsun uğur olsun inşallah
Ay hayirli olsun canım çok sevindim yaaaa darısı başımıza inşallah sağ salim kucağına alırsınSonucum 117 çıktı kizlar
Hosgeldin canim ay insallah hepimize ugur getirsinEveetttt bende listeye girdim 10 KASIM ..... Beklemedeyim totem olsun uğur olsun inşallah
Ben neden yokum listede acaba??Merhabalar hanımlar, gebe kalmak isteyenler, gebe olanlar, yumurtlama dönemini takip etmek isteyenler, yumurtlama testleri, gebelik testleri burada her konuyu birlikte konuşup birlikte tartışacağız, birbirimize destek olup birbirimizi takip edeceğiz
Sizde gebelik istiyorsanız son adet tarihinizi (sat), beklenen adet tarihinizi (bat), ve aşağı yukarı adet döngünüzü yazarak gruba katılabilirsiniz.
GÜZELLER GÜZELI HAMİŞ ADAYLARIMIZ❤ ve beklenmeyen bat listemiz
D1DEM bat 4 Kasım
B BUSR4 (heycanla bekliyoruz)
R Rainbow3461 bat 7 Kasım
@trncysl bat 15 Kasım
@mayasiz bat 16 Kasım
@Cgdm2537 bat 10 Kasım
@Seker2181 bat 13 Kasım
@nejlaa 86 bat 29 Ekim
@Mrs terazi bat 30 Ekim
@essram bat 8 Kasım
@haticehakance3567 bat 7 Kasım
@Nrarslnn bat 7 Kasım
@didima0135 bat 19 Kasım
@sardunya58 bat 10 Kasım
@ipek8006 bat 12 Kasım
Bat neydi yazmismiydin kiz senBen neden yokum listede acaba??
Ben neden yokum listede acaba??
Yumurtlamada kan olmasi yumurtanin kaliteli olmasiymis korkma canimAynen canım bencede yerleşme deil yumurtlama kanaması olabilir çatlama olduğu için dün zaten akintımda aşırı gelmisti bugun azaldı dune gore ama hala islagim kafam karışıyor ya
Bat neydi yazmismiydin kiz senhemen eklerim kizma hrmen
Bak dido benim hayranlarım var tamammı ona göreBen seni uzaktan takip ediyorum
Olur olurBak dido benim hayranlarım var tamammı ona göre
Kızlar istenmeyen bat 13 kasım
bu arada bugün ovulasyon saatimde ilişki oldu.
Mecburen WC gitmek istemiyorum. Saat 16 da yapacağım.olur diymi
Aa tamam ozaman canım sevindim ya icim rahatladı bende netten baktım da döllenme sırasında yumurta çatlaması sırasında veya yerleşme sırasında oluyormuş pembe lekeler birazdaha rahatladım şuan ama belim ağrıyor biraz kasiklarimda hafif ağrıyor bu ay umutluyum ama çokta umutlanmak istemiyorum olmazsa üzülürüm diyeYumurtlamada kan olmasi yumurtanin kaliteli olmasiymis korkma canim
Benimde belim çok ağrıyorAa tamam ozaman canım sevindim ya icim rahatladı bende netten baktım da döllenme sırasında yumurta çatlaması sırasında veya yerleşme sırasında oluyormuş pembe lekeler birazdaha rahatladım şuan ama belim ağrıyor biraz kasiklarimda hafif ağrıyor bu ay umutluyum ama çokta umutlanmak istemiyorum olmazsa üzülürüm diye