-
- Konu Sahibi Paresilaaa
Gunaydin kızlar
B BUSR4 bugun guzel haberlerle gel olur mu? Ama olmazsada kendini uzme daha yeni denemeye basliyoruz. @akrep2910 nerdesin canim
Bu ay o kadar ümitlenmiştim ki anlatamam yani pembe suyu gördüğümde hüngür hüngür ağlamıştım. O an ki duyguyu anlatamam yani boğazım nereye gitsen düyümlü düyümlü halbuki 2 ay çok uzun bir sürede değil ama fazla yıpratıyo beni eşim olmasa da çevredekiler noldu hala hamile değil mi felan gibi şeyler
İn şa Allah kuzum senden de hayırlı haberler bekliyoruz Rabbim en hayırlısıyla ödüllendirsin in şa Allahama daha 3 aylık evlisiniz etraftaki insanlarda bir alem, biz 1-2 sene birbirimizle vakit geçireceğiz de geç ya, biz 15 aylık evliyiz ben hala öyle diyorum, birde bu kadar takma kuzum senelerce uğraşanlar var kendini yıpratma, Rabbim ol derse olur o ne zaman ruhunu üfleyecekse o zaman olacak inşallah
İn şa Allah kuzum senden de hayırlı haberler bekliyoruz Rabbim en hayırlısıyla ödüllendirsin in şa Allah
Bi de ben 2 bilemedin 3 aydır kekik çayı içiyodum. Onun da kanama yaptığını daha 2 gün önce öğrendim maalesef
Evet bu ay kekiyi evden yok ettim resmen bakalım nolacakadet söktürücü özellikte şeyleri tüketmemeye çalış canım, kaliteli yumurta için neler yenir içilir onlar araştır onları ye eşinede yedir
Evet bu ay kekiyi evden yok ettim resmen bakalım nolacak
Günaydın kızlar. Güzel haberler alacağımız gün olsun bugün inşallah
Tatlı sivilcelerdir onlarKızlar resmen 2 günde bir sürü sivilce çıkardım ya, yanak ve çevre bölgemde hiç yoksa 5 ayrı sivilce var şu an
Tatlı sivilcelerdir onlar
Al işte 2. benay hiçte tatlı değil hepsi birden kıpkırmızı birde ben ellek bi insanım elleyip duruyorum iyice kızarıyor
Al işte 2. benelleme kızım pürüzsüzmüş gibi düşün daha da şişer yayılırlar yoksa
Güzel :)dün gece ellemeyim diye diş macunu sürdüm yattım, kurutuyor ya o da
Hoşgeldin :) 3 ay daha erken değil mi yahu biraz gezin tozun yatın kalkın tadını çıkarınMerhaba kızlar beni de alın aranıza benim bat 20 kasım adetim dün bitti. 3 aylık evliyim 2 aydır deniyoruz bişey yok. Bu ay testler çift çizgi gösterdi ama ilk günü pembe suyla gelen adet dönemine girdim. Bakalım bu ay nolacak :))
Kızlar dun bi kadin dogumcuyu dinledim hamileligi bir gune baglamayin diyor. Mesela cuma gunu yumurtlamissinizdir ama o gun ilişki olmamistir hamile kalamiycam diye dusunmeyin, salı gunu bi iliskiye girdiyseniz o bile yeter hamile kalmaniza diyor. Haftada 2 gun iliskiye giriyor olmaniz yeterlidir diyor. Sevindim vallacunku bazen illa o gun iliski olmasi gerek diye dusunup olmadiginda uzulebiliriz.
Çocuk yapmaya başlayınca doyar bisSen hemem ver o adami dusunemiyorum valladüz duvara tırmanır
Hoş geldin canım aramıza canım evliliğinde hayırlı olsun bu arada Allah mutlu mesut etsin Evliliğinizi bebisle taclandirsin inşallahMerhaba kızlar beni de alın aranıza benim bat 20 kasım adetim dün bitti. 3 aylık evliyim 2 aydır deniyoruz bişey yok. Bu ay testler çift çizgi gösterdi ama ilk günü pembe suyla gelen adet dönemine girdim. Bakalım bu ay nolacak :))