- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 32
- Konu Sahibi Paresilaaa
Kz kardes gibisi yok ya iş den geldim ev pırıl pırıl temizlik yapilmis yarin tatilde sadece dinlenme var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok gusel bi uğraşın varHızınıza yetişemiyorum. Zorlu diş sürecindeki bebişle ilgilenmekten.
Kz kardes gibisi yok ya iş den geldim ev pırıl pırıl temizlik yapilmis yarin tatilde sadece dinlenme var
Cok gusel bi uğraşın var
Ohh senin daha mis baya tatilin varOhh mis, bende cumadan yapmıştım temizliği yarın yarım gün çalışıp gelcem 2 gün tatil sayılır yine
Amin canim insallah,Rabbim herkesin evine versin o tatlı minnoşlardan.
Zor ama keyfi de bu dünyada başka bişeyde yok
Gunaydin cnm takma desek de takiyor insan bughn hayrli haberlerini aliriz insallah uzulme senGünaydın kızlar nasıl kafama takıyorsam rüyamda değerimin 1,7 ye düştüğünü gördüm baya etkilendim
Gunaydin cnm takma desek de takiyor insan bughn hayrli haberlerini aliriz insallah uzulme sen
6 kasım bat.
Merhaba kızlar beni de alın aranıza benim bat 20 kasım adetim dün bitti. 3 aylık evliyim 2 aydır deniyoruz bişey yok. Bu ay testler çift çizgi gösterdi ama ilk günü pembe suyla gelen adet dönemine girdim. Bakalım bu ay nolacak :))
Evet canım testler çift çizgi gösterdi 4 tanesi hem de ama bildiyin şakır şakır regl kanıydı böyle kan pıhtısı şeklinde dökülüverdi. Reglin[ 4. Günü falan test yaptım hiç bişey çıkmadı zatenhoşgeldin canım
merhaba canım hoşgeldin, test çift çizgi gösterdi ama regl mı oldun? regl olduğundan emin miyiz peki, bazı kişiler üzerine görme yaşayabiliyormuş çünkü
Evet canım testler çift çizgi gösterdi 4 tanesi hem de ama bildiyin şakır şakır regl kanıydı böyle kan pıhtısı şeklinde dökülüverdi. Reglin[ 4. Günü falan test yaptım hiç bişey çıkmadı zaten
Evet canim kaset tipi labaquik markaKuzum kaset tipi mi test
Dün değerlendirdik canım. Aslında eşim hiç oralı değil. Bebek olsun kafasında yaşamıyo takma kafana olsa ne güzel olmasa da sen varsın o yeter diyo hep konuyu açınca. Bir de bizde yeni evliyiz galiba ondan her gün ilişki oluyo çok nadiren bir gün atlıyoruz o da küstüyümüzde. Bir yerde okumuştum her gün ilişki gebelik şansını azaltıyomuş (anladım canımm hayırlısı olsun inşallah bu ay tutar.
Bak reglın son günü ilişki şansı yükseltiyor diyorlar, bugünü değerlendirin bence
Dün değerlendirdik canım. Aslında eşim hiç oralı değil. Bebek olsun kafasında yaşamıyo takma kafana olsa ne güzel olmasa da sen varsın o yeter diyo hep konuyu açınca. Bir de bizde yeni evliyiz galiba ondan her gün ilişki oluyo çok nadiren bir gün atlıyoruz o da küstüyümüzde. Bir yerde okumuştum her gün ilişki gebelik şansını azaltıyomuş (
Bu ay o kadar ümitlenmiştim ki anlatamam yani pembe suyu gördüğümde hüngür hüngür ağlamıştım. O an ki duyguyu anlatamam yani boğazım nereye gitsen düyümlü düyümlü halbuki 2 ay çok uzun bir sürede değil ama fazla yıpratıyo beni eşim olmasa da çevredekiler noldu hala hamile değil mi felan gibi şeylerBilmiyorum canım bizim üst katımızda hemşire var dün birlikte otururken lafı geçti, eğer sperm problemi yoksa her gün ilişki sorun olmuyor hatta öneriliyor dedi, ama eşinin öyle düşünmesi güzel en azından senin stresini alıyordur zira biz bu dönemde epey stresli oluyoruz