- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
Buda benim ama ovulasyon günleri zorla oldu bukadar kafasına vura vura ona kalsa abartı heheEki Görüntüle 2548889
ölmüşüz biz bu ay suraya bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buda benim ama ovulasyon günleri zorla oldu bukadar kafasına vura vura ona kalsa abartı heheEki Görüntüle 2548889
ölmüşüz biz bu ay suraya bak
Ben zor kaciyom elinden ilac aliyom diye uzak tutuyomBuda benim ama ovulasyon günleri zorla oldu bukadar kafasına vura vura ona kalsa abartı hehe
Benim akintimda yumurtlamadan sonra basliyoKizlar benim akintim tekrar artmış bu yüzden kontrol edim dedim akintim sümük gibi şeffaf uzuyor ve baya baya geliyor anlamadım test yaptım ovulasyon negatif cıktı
Benimki bıktı benden üst üste olunca kaçıyor hahahahBen zor kaciyom elinden ilac aliyom diye uzak tutuyom
Yumurtlamadada var di ama şuan bukadar yoğun ilk defa gördüm şaşırdımBenim akintimda yumurtlamadan sonra basliyo
Bence olucagi varsa oluyor bnm son gebeligimde idrarda 500 lokosit cikmisti baya enfeksiyon vardi ama hamile kalmistm yani olabiliyorInsallah canim da gebelige engelmis ya ondna pek umutlanmiyom bide kasik agrim adetten beridir var enfeksiyondan dolayi buyuk ihtimalle belime bacagima kadar vuruyo demekki allahim cezasi sey 3 gunum kaldi kurtulcam
Benimki de dört gözle beni bekliyor bı turlu adetim bitmedi çalışmalara başlayalımBenimki bıktı benden üst üste olunca kaçıyor hahahah
Yumurtlamadada var di ama şuan bukadar yoğun ilk defa gördüm şaşırdım
Ben hic gormedim o yumurta aki gibi olan akintiyi cocuk yapmak istedigimizden beri eskiden goruyodum ama bilmiyodum tabi simdi olmuyo fazlaBenimki bıktı benden üst üste olunca kaçıyor hahahah
Yumurtlamadada var di ama şuan bukadar yoğun ilk defa gördüm şaşırdım
Olabilir canım sen değerlendirmeye bak bakarsın bide bebiş tutarBnmde bugun yumurtlama takvime gore uc gundur kasigimda asiri agri var bele vuruyor boyle dediginiz gibi yururken bile hissediuorum siziyi saniirm yumurtlamadan oturu sizce ?
Ay insallah canim yumurtlamada 2 gun yaptim biraktim sonra enfeksiyonla olmuyo diyeBence olucagi varsa oluyor bnm son gebeligimde idrarda 500 lokosit cikmisti baya enfeksiyon vardi ama hamile kalmistm yani olabiliyor
Evet canim kesin yumurtlamadandir bendede surekli oluyo yumurtlamada hep hissediyorum yumurtlamamiBnmde bugun yumurtlama takvime gore uc gundur kasigimda asiri agri var bele vuruyor boyle dediginiz gibi yururken bile hissediuorum siziyi saniirm yumurtlamadan oturu sizce ?
Aslında bazılarının da ıslaklık şeklinde oluyor ondan anlamıyoruz benceBen hic gormedim o yumurta aki gibi olan akintiyi cocuk yapmak istedigimizden beri eskiden goruyodum ama bilmiyodum tabi simdi olmuyo fazla
Kismet cnm olur mu olur bwklenmedik anda geliyor genelde bebislerAy insallah canim yumurtlamada 2 gun yaptim biraktim sonra enfeksiyonla olmuyo diye
Ben uc ay onceki dusukten sonra her ay boyle agri hissettm belki de yumurtlamaydi hep cnm bakaljm insallah denk gelirEvet canim kesin yumurtlamadandir bendede surekli oluyo yumurtlamada hep hissediyorum yumurtlamami
Evet islaklik hisediyorum ama yumurta akinti gibi bisiler olmuyoAslında bazılarının da ıslaklık şeklinde oluyor ondan anlamıyoruz bence
Kafaya takmayip amaannnnn dediğimiz zaman sürpriz oluyor çok var öyle örnekler stres etkiliyor kizlarKismet cnm olur mu olur bwklenmedik anda geliyor genelde bebisler
Insallah canim ya cok rahat takiliyom valla umudum yok diye buayKismet cnm olur mu olur bwklenmedik anda geliyor genelde bebisler
7 yil olucak bıktık artık napalm siz devam canım ben dove döveBenimki de dört gözle beni bekliyor bı turlu adetim bitmedi çalışmalara başlayalım
Olabilir canim ben agri geldimi hemen ovulasyona kosuyorum bi bakim cift cizgi bosu bosuna artik adetten hemen sonra baslamicam hisediyoeum zatenBen uc ay onceki dusukten sonra her ay boyle agri hissettm belki de yumurtlamaydi hep cnm bakaljm insallah denk gelir