- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 32
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #2.961
Doktora mutlaka gorun canim nekadar erken okadar iyiHenüz gitmedim doktora
Allah rahmet eylesin insallah cnm Rabim sag kalanalra gormeyi nasip etsin
Bu ay da deneyeyim bari dedim sonra gideceğimDoktora mutlaka gorun canim nekadar erken okadar iyi
Randevularinizi alin simdiden bizim onumuzdeki ay esimde bende goruncez bisi varmi diyeBu ay da deneyeyim bari dedim sonra gideceğim
Aynen oyle güzelimAmin inşallah canımher döngü yeni bir umut
Ay hadi hayırlısı kuzumValla güzelim ben bu ay soğan kürü ve ovu testi denedim bakalım ne olacak
HahaCanm bence bu testler daha güvenlir laboquıck e göre.. İlk aldıgımda boş paket yollamıslar herhalde demıstım küçücük bi cubuk kagıt diye ben de soylenmıstım ama alısıyosun bunlara.. Laboquıck benı yanılttı hcg testı de cıft cızgı olusturdu. Megerse buharlaşma cızgısıymıs ve bazen ıdrar kasete dagılıyo hos Bı goruntu olusturmuyor.. Ama ınnovita dan cok memnunum ☺ ne reklam yaptım ama☺
Regli döngüsünde bi değişme oluyor mu pekiReg bittikden 2 gun sonra basliyosun 15 gun boyunca sabah aksam ac karinla
İnşallah olmaz kuzum ya inşallah bu ay burdaki herkes hamile kalırAy hadi hayırlısı kuzumbakalım önümüzdeki ay bende denicem bu ayda hüsran olursa
İnsallah canim benimİnşallah olmaz kuzum ya inşallah bu ay burdaki herkes hamile kalır
Bir sürü Aminİnsallah canim benimallah söylettirsin sana insallah öyle dediğin gibi olur!!! ❤
Onu bilmiyorum daha 5 gun var ama arastirmistim baya bazilarinda oluyomus herkesde değil amaRegli döngüsünde bi değişme oluyor mu peki
Evet canım bakıyorum randevularaRandevularinizi alin simdiden bizim onumuzdeki ay esimde bende goruncez bisi varmi diye
Amin aminnnn bende bu ay baslayacam artık inşallahİnşallah olmaz kuzum ya inşallah bu ay burdaki herkes hamile kalır
Aynen aynen başla canımAmin aminnnn bende bu ay baslayacam artık inşallah
Sorun değil canım sen keyfine bak bizim yerimize de eğlenKizlar kusura bakmayin bugun fazla yazamiyorum ilgilenemiyorum cok yogunum bizim burda cadilar bayrami hemde mide ve kasik agrisindan ölüyorum
Saol can valla agridan eylenemiyor bile..Sorun değil canım sen keyfine bak bizim yerimize de eğlenama bence sen hamissin gibime geliyor kuzum
İnsallah senin değil benim düşündüğüm gibi olmasını ümit ediyorum canımSaol can valla agridan eylenemiyor bile..
Kiz yok sanmiyorum enfeksiyon vardi ilac kullanmistim ondan oluyo sanırım midem cok kötü agzimda ekşi bi tat var ay geberiyorum valla
Insallah kuzzm ya oyleyse raziyim valla bu agrilaraİnsallah senin değil benim düşündüğüm gibi olmasını ümit ediyorum canım