- 23 Haziran 2019
- 1.825
- 3.152
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #2.921
BöyleFsh lh oranın iyiyse amh takılma
İnsan kötü düşüncelerinin %1 ini yaşarmış . Demek ki bebişimiz olacak bizimAynen kuzum kendimi ona alıştırdım artık en azından bir sorun olmadığını biliyorum zamnu var diyorum hep ben 8 aydır tedaviyi herseyi bırakmıştım bu ay yeniden başladım unuturum sandım ama gene olmadı bende tekrar başladım işte bir umut asker yolu beklicegim daha diyorum en azından vakit geçerdi
İnşallah canım inşallah buraya girip okuyorum bişeyleri Ümit veriyor banamoralimizi düşürmeyelim kızlar, herşey nasip kısmet, bi bakmışız gebeyiz bi bakmışız doğurmuşuz, zaman çok hızlı geçiyor umutsuzluğa yer yok
17 ay canım .Ne kadar oldu ki
Aklima girDimi ya, evet sadece evi süslüyoruz. Bu yılbaşı sadece sisten başlayayım, ağacı seneye bırakayım. Her yıl Koçtaş’ta kedinin ciğere baktığı gibi yalanıp duruyorum
Sağolasın canım Allah razı olsun. Amh daha şurda tıp dünyasına gireli ne kadar oldu ki . Ben çok önemli olduğunu düşünmüyorumAyyyy bayıldım sanahem çok motive edici bir yanın var hem de çok bilgilisin
Aynen canım böyle olan çok çünkü vücudun kendini hamilelige hazırlaması lazımmis ☺
Adetin kaçıncı günü verdin canım
Bende böyle şeyleri seviyorum gavur olduğumuzdan değil ama arada böyle eğlenceli şeyler insanı heyecanlandıran şeyler gerekiyor bence yılbaşını ve böyle o günü özel hissettirecek şeylere bayılıyorum, benim eşiminde ailesi komple din kültürü hocası falan oda sevmez böyle şeyleri ama bende kafir değilim yani tövbe tövbeo yüzden çok abartmadan hafifçe süslerim evi
2.günü canımAdetin kaçıncı günü verdin canım
Ağzından bal damlıyor Birtanem vallaİnsan kötü düşüncelerinin %1 ini yaşarmış . Demek ki bebişimiz olacak bizim
Yaşın kaç tatlım . Biraz değerlerinde sıkıntı var. Ne kadar süredir istiyorsun2.günü canım
Heh aynen yaagelde bizimkilere anlat benim ailede farksız değil
Allah rahmet eylesin canımbazen şeyi de düşünüyorum yanlış bir zamanda başladım sanırım bebek düşünmeye yani aslında ben hazır değil gibiydim babam istiyordu vefat etmeden önce olsun da torunu iyi gelir ona diye düşündüm ama olmadı göremedi 6 ay oldu vefat edelibelki onun stresi üzüntüsü olmama sebebi bilemiyorum ki ama hormon testi yaptıktan sonra belki bendendir sadece diye düşündüm
Slm tatlım hoş geldinSelam kızlar
Evet cnmAvokado da rahim için çok faydalı diye biliyorum
Olsun, her nasip vaktine esirdir. Öyle düşünmek lazım17 ay canım .