Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm bence bu testler daha güvenlir laboquıck e göre.. İlk aldıgımda boş paket yollamıslar herhalde demıstım küçücük bi cubuk kagıt diye ben de soylenmıstım ama alısıyosun bunlara.. Laboquıck benı yanılttı hcg testı de cıft cızgı olusturdu. Megerse buharlaşma cızgısıymıs ve bazen ıdrar kasete dagılıyo hos Bı goruntu olusturmuyor.. Ama ınnovita dan cok memnunum ☺️ ne reklam yaptım ama 😂☺️
Canim sen innivotadan kullanmissin sanirim nasil kullanildigini anlatir misin

Haha :KK70: :KK70: Bence reklam ücreti Alman lazim. Burda olsa benim bile innovita alaşım geldi ha🤣😁😁 bakalım ben iki tane ayrı başka ovu testi sipariş ettim her gün bi birinden bi birinden yapicam yanılma payı az oldun diye 🤓 insallah bu ay allah yüzümüzü güldürür 🤲🤲🤲
Sonucları beklıyorum mutlaka ☺️ben de ilk innovita aldıgım da ikisini birden yapıyodum hep emin olmadıgım için

Canim sen innivotadan kullanmissin sanirim nasil kullanildigini anlatir misin
Evet canım onu kullanıyorum ben... Bi kaba idrarını yaptıktan sonra çubuğu max yazan yer tarafından o idrara 10 sn batırıyousun sonra 5 dk bekle diğerleri gibi.. Benim dikkatımı ceken eger pik varsa hemen cıkıypr cizgi batırıp cıkarır cıkarmaz..labaquick te kı gibi dagılma ile hiç karsılasmadım

X