- 29 Ekim 2019
- 953
- 1.254
- 25
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #3.001
Valla bende şaşırdım kuzu bende instegramdan aldım ne geleceğini nasıl bir test olduğunu bilmiyordum ama çok memnunum bu ay piki de yakaladım yani gerçekten iyi bir test herkese tavsiye ederim bide aldığım yer beni hergun takip ediyor o yüzden de çok memnunum yaniKesinlikle.. Memnun olmayanları gorunce şaşırdım doğrusu
Oturdum süt içiyorumFazla yorma kuzum valla bence sen kendini
Yeter kendine gelTekrar yatım diorum kızımda hasta nazlanıyor yatamıyorum rahat kolay gelsin canım
Kiz nerelerdesin senValla aynen devam ediyor ama herşeyi okuyorum yatmadan önce
Aynen bende süt iyi geliyor diye biliyorum migdeni biraz rahatlatir inşallahOturdum süt içiyorummideye iyi geliyomus
Aaa siz nerede yasıyosunuzKizlar bugun bizde cadilar bayrami cok yogunum fazla yazamiyorum
Insallah kuzumAynen bende süt iyi geliyor diye biliyorum migdeni biraz rahatlatir inşallah
Avusturyadayim canim benAaa siz nerede yasıyosunuz ☺
Evet duydum bi kadın takıp edıyomus ben n11 den aldımValla bende şaşırdım kuzu bende instegramdan aldım ne geleceğini nasıl bir test olduğunu bilmiyordum ama çok memnunum bu ay piki de yakaladım yani gerçekten iyi bir test herkese tavsiye ederim bide aldığım yer beni hergun takip ediyor o yüzden de çok memnunum yani
Aynen takip ediyor canım her soruyu da yanıtlıyor günün hangi saati olursa olsunEvet duydum bi kadın takıp edıyomus ben n11 den aldım
Yaaa süperAvusturyadayim canim ben
Aa ne gusel gelirsen beklerim canimYaaa süper ☺ ben de 2010 yılında avusturyadan gecmıstım romanyadan italyaya giderken
Ben de aklıma bişe takılırsa buralarda takılıyorum gercekten herkese minnettarımAynen takip ediyor canım her soruyu da yanıtlıyor günün hangi saati olursa olsun
Keşke mümkün olsaAa ne gusel gelirsen beklerim canim
Aynen insanın kafası dağılıyor ben üye olmadan önce hep okuyordum sters oluyordum ama şimdi burda olup konuşup hep bir arada olmaktan çok mutluyum kafam dağılıyor gerçekten herkes çok ilgili ne güzelBen de aklıma bişe takılırsa buralarda takılıyorum gercekten herkese minnettarım
Rica ederim canimKeşke mümkün olsaüniversitede erasmus yapmıstım o şekilde gelmiştim.. Ama bi tur var eyobus diye çocuk işini yoluna koyduktan sonra düşünüyoruz inşallah ☺ teşekkürler davetınız için
Tiplere bak ya ne Ka şekerler
Sitede okumadigim konu kalmamistir benimAynen insanın kafası dağılıyor ben üye olmadan önce hep okuyordum sters oluyordum ama şimdi burda olup konuşup hep bir arada olmaktan çok mutluyum kafam dağılıyor gerçekten herkes çok ilgili ne güzel