-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #2.981
Kizlar kusura bakmayin bugun fazla yazamiyorum ilgilenemiyorum cok yogunum bizim burda cadilar bayrami hemde mide ve kasik agrisindan ölüyorum
Ay yormamaya calisiyom da midem cok fena ya usuttum herhaldekıyamam kuuzum çok yorma kendini ya
Ay yormamaya calisiyom da midem cok fena ya usuttum herhalde
Bende istiyorumda nedense hic umudum yok ilacin etkileri hala sanirimben kendi düşünceme inanmak istiyorum
Canim sen innivotadan kullanmissin sanirim nasil kullanildigini anlatir misinCanm bence bu testler daha güvenlir laboquıck e göre.. İlk aldıgımda boş paket yollamıslar herhalde demıstım küçücük bi cubuk kagıt diye ben de soylenmıstım ama alısıyosun bunlara.. Laboquıck benı yanılttı hcg testı de cıft cızgı olusturdu. Megerse buharlaşma cızgısıymıs ve bazen ıdrar kasete dagılıyo hos Bı goruntu olusturmuyor.. Ama ınnovita dan cok memnunumne reklam yaptım ama
Canim sen innivotadan kullanmissin sanirim nasil kullanildigini anlatir misin
Sonucları beklıyorum mutlakaHahaBence reklam ücreti Alman lazim. Burda olsa benim bile innovita alaşım geldi ha bakalım ben iki tane ayrı başka ovu testi sipariş ettim her gün bi birinden bi birinden yapicam yanılma payı az oldun diye insallah bu ay allah yüzümüzü güldürür
İnsallah ta öyledir Birtanem valla yaInsallah kuzzm ya oyleyse raziyim valla bu agrilara
Sağol canım ❤ yok sitresli deilim bir anda bastırdı böyle hala devam ediyor uyudum ama düzelme yokKuzum gecmis olsun dikkat et kendine kafaya cok takip stres yapma bak
Ay dinlen ne gusel ben hala calisiyom daha 2 saatim varSağol canım ❤ yok sitresli deilim bir anda bastırdı böyle hala devam ediyor uyudum ama düzelme yok
Yeni kalktım kuzum hala aynıyımbiraz uyu kuzumm inşallah iyi olursun ❤
Evet canım onu kullanıyorum ben... Bi kaba idrarını yaptıktan sonra çubuğu max yazan yer tarafından o idrara 10 sn batırıyousun sonra 5 dk bekle diğerleri gibi.. Benim dikkatımı ceken eger pik varsa hemen cıkıypr cizgi batırıp cıkarır cıkarmaz..labaquick te kı gibi dagılma ile hiç karsılasmadımCanim sen innivotadan kullanmissin sanirim nasil kullanildigini anlatir misin
Fazla yorma kuzum valla bence sen kendiniAy dinlen ne gusel ben hala calisiyom daha 2 saatim varmahvoldum bugun
Valla aynen devam ediyor ama herşeyi okuyorum yatmadan önceakrep2910 canim artik girmiyosun sanirim pek. En son baya yogundun calisma tempondan dolayi. Nasılsın
Olabilirde kuzum ilac icmek istemiyorum nolur nolmaz diye hala ayniyim degisen bisi olmadiÇalışmaları sıkı tuttun ya, belki duş alırken falan olabilir mi dedim. Hadi dinlen kuzum, varsa bir ilaç falan iç. Bu mevsim biraz sıkıntılı
Olabilir canim bi soguk bi sicak etkilemis olabilirHava değişimi de olabilir canım
Kesinlikle.. Memnun olmayanları gorunce şaşırdım doğrusuAynen katılıyorum çizgide sonradan dağılma falan diye birsey yok
Aynen öyle valla canım etkilenmemek elde değil ki sen iyi dinlenmeye bak fazla yorma kendiniOlabilir canim bi soguk bi sicak etkilemis olabilir
Tekrar yatım diorum kızımda hasta nazlanıyor yatamıyorum rahat kolay gelsin canımAy dinlen ne gusel ben hala calisiyom daha 2 saatim varmahvoldum bugun
Aynen oyle canım sabahtan beri yatıorum zaten bisi yaptim yok devam edim yatmaya ❤Aynen öyle valla canım etkilenmemek elde değil ki sen iyi dinlenmeye bak fazla yorma kendini