-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #2.941
Hoşgördük canım.Slm tatlım hoş geldin ☺
29 yaşındayım 7 aydır deniyoruz canımYaşın kaç tatlım . Biraz değerlerinde sıkıntı var. Ne kadar süredir istiyorsun
Zamanında çok üzüldüm arada da üzülüyorum. Ama şu bi gerçek ki herkesin doğum ve ölüm zamanı belli. Biz ne yaparsak yapalım bebeğimiz gününde bizimle olacak. Kur'anı Kerim de Rabbim bazılarımıza evlat vereceğini bazılarına vermiyceğini söylüyor. O yüzden bol sabır gösterip hayırlarla vermesi için dua edicezAğzından bal damlıyor Birtanem valla
Allah rahmet eylesin canımYok kuzum ya stres yapma bunlar ilaçla falan düzelecek şeyler sıkıntı yok
Aynen öyle canım ben olacağına inanıyorum.Olsun, her nasip vaktine esirdir. Öyle düşünmek lazım
Çok üzüldüm canım Rabbim mekanını Cennet eylesin inşallahbazen şeyi de düşünüyorum yanlış bir zamanda başladım sanırım bebek düşünmeye yani aslında ben hazır değil gibiydim babam istiyordu vefat etmeden önce olsun da torunu iyi gelir ona diye düşündüm ama olmadı göremedi 6 ay oldu vefat edelibelki onun stresi üzüntüsü olmama sebebi bilemiyorum ki ama hormon testi yaptıktan sonra belki bendendir sadece diye düşündüm
A.s canım hoş geldinSelam kızlar
Aynen oyle canım rabimden habersiz bir yaprak bile kıpırdamaz bizde sabır edip iyi sonuçlar alırız ınsaahZamanında çok üzüldüm arada da üzülüyorum. Ama şu bi gerçek ki herkesin doğum ve ölüm zamanı belli. Biz ne yaparsak yapalım bebeğimiz gününde bizimle olacak. Kur'anı Kerim de Rabbim bazılarımıza evlat vereceğini bazılarına vermiyceğini söylüyor. O yüzden bol sabır gösterip hayırlarla vermesi için dua edicezbaşka bişey yapamayız
Çok üzüldüm canım Rabbim mekanını Cennet eylesin inşallah
inşallah canım sağolasın
İnşallah biran önce hepimizin gobusleri bebekle dolar da bizde burda hamileyim yazabilirizamin canım sağolasın inşallah olur bakalım bekliyorum az biraz umutla...
Rabbim cennette kavuştursun. Bu dünya güzeller güzeli efendimiz (sav.) üzmüş. Onu anasız babasız bırakmış . Bizim başımıza da herşey gelir. O yüzden sabır ve tevekkül canımbazen şeyi de düşünüyorum yanlış bir zamanda başladım sanırım bebek düşünmeye yani aslında ben hazır değil gibiydim babam istiyordu vefat etmeden önce olsun da torunu iyi gelir ona diye düşündüm ama olmadı göremedi 6 ay oldu vefat edelibelki onun stresi üzüntüsü olmama sebebi bilemiyorum ki ama hormon testi yaptıktan sonra belki bendendir sadece diye düşündüm
Ahh ahhh inşallah inşallah hepimiz hamiş oluruzİnşallah biran önce hepimizin gobusleri bebekle dolar da bizde burda hamileyim yazabiliriz
Amin kuzucumAhh ahhh inşallah inşallah hepimiz hamiş oluruz
Amin inşallah canımRabbim cennette kavuştursun. Bu dünya güzeller güzeli efendimiz (sav.) üzmüş. Onu anasız babasız bırakmış . Bizim başımıza da herşey gelir. O yüzden sabır ve tevekkül canım
Yaşın daha genç canım . Olur inşallah. Doktorlar ne diyor29 yaşındayım 7 aydır deniyoruz canım
Henüz gitmedim doktoraYaşın daha genç canım . Olur inşallah. Doktorlar ne diyor
Amin inşallah canımAynen oyle canım rabimden habersiz bir yaprak bile kıpırdamaz bizde sabır edip iyi sonuçlar alırız ınsaah
Doktora git . Tahlilleri göster eşinde gitsin. Allah'ın izniyle olurHenüz gitmedim doktora
Allah rahmet eylesin insallah cnm Rabim sag kalanalra gormeyi nasip etsinZamanında çok üzüldüm arada da üzülüyorum. Ama şu bi gerçek ki herkesin doğum ve ölüm zamanı belli. Biz ne yaparsak yapalım bebeğimiz gününde bizimle olacak. Kur'anı Kerim de Rabbim bazılarımıza evlat vereceğini bazılarına vermiyceğini söylüyor. O yüzden bol sabır gösterip hayırlarla vermesi için dua edicezbaşka bişey yapamayız
Doktora git . Tahlilleri göster eşinde gitsin. Allah'ın izniyle olur