- 29 Ekim 2019
- 953
- 1.254
- 25
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #2.901
Üzülme canım zaten 1 yıl olmaması normal görüyor doktorlar tedaviye bile baslamiyorlar çoğu zaman7 ay oldu ama benim amh 0.87 çıktı
ovulasyonuma bir kaç gün kaldı ama ovulasyon testindeki t çizgisi hepten silikleşti, normal mi acaba bu
Kuzum sen ciddi anlamda bilgilisin bu konudaCanım 19-23 mm arasında çatlıyor. Genelde çatlatma iğnesini 19 da vuruyorlar
10 gün geçti adetimden sonra, 3 4 güne pik olur diye umut ediyorum canım, hayırlısı artık.Aynen canım kaçıncı gundesin
Aynen kuzum kendimi ona alıştırdım artık en azından bir sorun olmadığını biliyorum zamnu var diyorum hep ben 8 aydır tedaviyi herseyi bırakmıştım bu ay yeniden başladım unuturum sandım ama gene olmadı bende tekrar başladım işte bir umut asker yolu beklicegim daha diyorum en azından vakit geçerdiAynı benim gibisin canım.yüzümüzde hep tebessüm kalbimizde hep umut olsun. Zamanı gelmedi demek ki bizim için
Üzülme canım zaten 1 yıl olmaması normal görüyor doktorlar tedaviye bile baslamiyorlar çoğu zaman
Dimi ya, evet sadece evi süslüyoruz. Bu yılbaşı sadece sisten başlayayım, ağacı seneye bırakayım. Her yıl Koçtaş’ta kedinin ciğere baktığı gibi yalanıp duruyorum
inşallah diyelim, cümlemizeValla burada uç beş kişi ayni dertle uğraşıyor, ben de dahil. Yapmaya devam et canim, umarım birden atağa geçer.
Aynen canım yola devam10 gün geçti adetimden sonra, 3 4 güne pik olur diye umut ediyorum canım, hayırlısı artık.
Bazen üzülmeyeyim diyorum olur diyorum ama işte sürekli moralimi yüksek tutmama engel oluyor bazı şeyler. annem de 1 yıl beklemiş benim için olmamış doktor ilaç vermiş onları içmeye başlamadan hamile olduğunu öğrenmiş .
Fsh lh oranın iyiyse amh takılma7 ay oldu ama benim amh 0.87 çıktı
Aynen canım böyle olan çok çünkü vücudun kendini hamilelige hazırlaması lazımmisBazen üzülmeyeyim diyorum olur diyorum ama işte sürekli moralimi yüksek tutmama engel oluyor bazı şeyler. annem de 1 yıl beklemiş benim için olmamış doktor ilaç vermiş onları içmeye başlamadan hamile olduğunu öğrenmiş .
bende migrosta minik ağaçları kesiyorum hep
Dinle baglanmasini anlamiyorum zatenBende böyle şeyleri seviyorum gavur olduğumuzdan değil ama arada böyle eğlenceli şeyler insanı heyecanlandıran şeyler gerekiyor bence yılbaşını ve böyle o günü özel hissettirecek şeylere bayılıyorum, benim eşiminde ailesi komple din kültürü hocası falan oda sevmez böyle şeyleri ama bende kafir değilim yani tövbe tövbeo yüzden çok abartmadan hafifçe süslerim evi
Gaza geldim iyice, Didem’le az daha konuşayım, bir göndersin resimleri ağaç olmasa da süslerine girişeceğimSen de başla ucundan
Ayyyy bayıldım sanaFsh lh oranın iyiyse amh takılma
Sağolasın canım artık Master yapıyoruz bebek olmadıkça öğreniyoruzKuzum sen ciddi anlamda bilgilisin bu konuda
inşallah diyelim, cümlemize
Heh aynen yaaDinle baglanmasini anlamiyorum zatenlen eyleniyoz susluyoz pusluyoz kiliseye gitmiyoz ya
Ne kadar oldu kiSağolasın canım artık Master yapıyoruz bebek olmadıkça öğreniyoruz