Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı benim gibisin canım. yüzümüzde hep tebessüm kalbimizde hep umut olsun. Zamanı gelmedi demek ki bizim için
Aynen kuzum kendimi ona alıştırdım artık en azından bir sorun olmadığını biliyorum zamnu var diyorum hep ben 8 aydır tedaviyi herseyi bırakmıştım bu ay yeniden başladım unuturum sandım ama gene olmadı bende tekrar başladım işte bir umut asker yolu beklicegim daha diyorum en azından vakit geçerdi

Üzülme canım zaten 1 yıl olmaması normal görüyor doktorlar tedaviye bile baslamiyorlar çoğu zaman

Bazen üzülmeyeyim diyorum olur diyorum ama işte sürekli moralimi yüksek tutmama engel oluyor bazı şeyler. annem de 1 yıl beklemiş benim için olmamış doktor ilaç vermiş onları içmeye başlamadan hamile olduğunu öğrenmiş .

moralimizi düşürmeyelim kızlar, herşey nasip kısmet, bi bakmışız gebeyiz bi bakmışız doğurmuşuz, zaman çok hızlı geçiyor umutsuzluğa yer yok

Aynen canım böyle olan çok çünkü vücudun kendini hamilelige hazırlaması lazımmis

Dinle baglanmasini anlamiyorum zaten len eyleniyoz susluyoz pusluyoz kiliseye gitmiyoz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…