Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 2D208E4A-E90D-4DAD-82FA-69AE98F4801E.jpeg
    2D208E4A-E90D-4DAD-82FA-69AE98F4801E.jpeg
    73,1 KB · Görüntüleme: 31
Aynen kuzum kendimi ona alıştırdım artık en azından bir sorun olmadığını biliyorum zamnu var diyorum hep ben 8 aydır tedaviyi herseyi bırakmıştım bu ay yeniden başladım unuturum sandım ama gene olmadı bende tekrar başladım işte bir umut asker yolu beklicegim daha diyorum en azından vakit geçerdi 😔😒
İnsan kötü düşüncelerinin %1 ini yaşarmış . Demek ki bebişimiz olacak bizim 💪🏻💪🏻🥰🥰

Aynen canım böyle olan çok çünkü vücudun kendini hamilelige hazırlaması lazımmis ☺🥰

bazen şeyi de düşünüyorum yanlış bir zamanda başladım sanırım bebek düşünmeye yani aslında ben hazır değil gibiydim babam istiyordu vefat etmeden önce olsun da torunu iyi gelir ona diye düşündüm ama olmadı göremedi 6 ay oldu vefat edeli 🥺belki onun stresi üzüntüsü olmama sebebi bilemiyorum ki ama hormon testi yaptıktan sonra belki bendendir sadece diye düşündüm

Bende böyle şeyleri seviyorum gavur olduğumuzdan değil ama arada böyle eğlenceli şeyler insanı heyecanlandıran şeyler gerekiyor bence yılbaşını ve böyle o günü özel hissettirecek şeylere bayılıyorum, benim eşiminde ailesi komple din kültürü hocası falan oda sevmez böyle şeyleri ama bende kafir değilim yani tövbe tövbe 😂😂 o yüzden çok abartmadan hafifçe süslerim evi 😍😍

Ayyy bayıldım ya, ben de kafir değilim çok iyi 😍 Tabi ki bence de yeni yılı mutlu karşılamak bir heyecan bir umut, güzel seyler. Bizim ki değişik ya, çok dini değil, rakı helal mesela 😂 Fazla milliyetçiyiz, Avrupa ozentisi olmaya gerek vardan giriyor olaya özümüzü kaybetmekten çıkıyor, bir değişik 😂 zamanı sene süslenecek bu ev 😍

bazen şeyi de düşünüyorum yanlış bir zamanda başladım sanırım bebek düşünmeye yani aslında ben hazır değil gibiydim babam istiyordu vefat etmeden önce olsun da torunu iyi gelir ona diye düşündüm ama olmadı göremedi 6 ay oldu vefat edeli 🥺belki onun stresi üzüntüsü olmama sebebi bilemiyorum ki ama hormon testi yaptıktan sonra belki bendendir sadece diye düşündüm
Allah rahmet eylesin canım😔 Yok kuzum ya stres yapma bunlar ilaçla falan düzelecek şeyler sıkıntı yok

X