Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Lan daha yeni yumurtladin ondandir yumurta catliyo felan benim her yumurtlamadan sonra agrilarim devam ediyo benim yerimde olaan naparsin len 2 3 gundur bulanrti kasik agrisi yasiyorum ama relaxim
Kız bende olmuyordu böyle ondan aklıma takılıo geçen ay sadece bulantı göğüs ağrısı az bel ağrısı oldu bu ay daha fazla şey yaşıyorum haliyle aklım takilio istemeden

Kız bende olmuyordu böyle ondan aklıma takılıo geçen ay sadece bulantı göğüs ağrısı az bel ağrısı oldu bu ay daha fazla şey yaşıyorum haliyle aklım takilio istemeden
Canim her ay farkli belirtiler yasiyorum hatta oyle piskolojikki okudugum belirtileri bile birden yasiyorum ondna inanmiyorum ben pek artik

OVULASYON YAPAN ARKADASLARA SESLENIYORUM LUTFEN KARALAR BAGLAMAYIM HEMEN YAPMAYA DEVAM EDIN HERKESIN YUMURTLAMASI DÖNGUSUNE GÖRE FARKLIDIR.. KI BAZI KADINLAR ADETTEN HEMEM SONRA BAZILARIDA HEMEN ÖNCE YUMURTLAYABILIR.. BI KONUDA OKUMUSTUM BURDA YUMURTLAMA YAKALAMAMIS OVULASYONLA YANI O AY HIC POZITIF GORMEMIS AMA HAMILE KALMIS.. BOL BOL CALISIN ISTE. NOKTA

ay onlarada gıcık oluyorum tek atışta hamile kalanlara da, herkes bizim gibi uğraşsın banane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…