- 18 Mart 2019
- 133
- 269
- 27
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #2.041
aha bi tane daha benden yada 1 ekim yazacaktı yanlış yazdı
Eklendim canimEvet ekleyebilirsin ❤
Didemciğim beni de ekler misin yokum listede sanırımHosgeldin canim ekliyorum senide listemize
Evet öle valahı y
merhaba kizlarEvet öle valahı ya
Pardon 13 kasımDidemciğim beni de ekler misin yokum listede sanırım
Bat 14 Kasım
Ekliyor canimDidemciğim beni de ekler misin yokum listede sanırım
Bat 14 Kasım
Ayy benimle ayni insallah beraber kalirz cnmPardon 13 kasım
Aaa yanlış olmuş gerçekten pardon Ekim olacak o
Amh ne oluyor??Bat 13 kasım ama amh 0.87
Amh ne oluyor??
Hoc bilmiyordm cnm neler var neler umitsizlige kapilma en olmaz dediign anda nasip oluverirYumurtalık rezervini gösteren bir değermişmaalesef benimki az 7 aydır deniyoruz ama henüz bir şey yok
Canim bunun icin bi ilac felan vermedimi yada herhangi bi tedaviYumurtalık rezervini gösteren bir değermişmaalesef benimki az 7 aydır deniyoruz ama henüz bir şey yok
Hoc bilmiyordm cnm neler var neler umitsizlige kapilma en olmaz dediign anda nasip oluverirseninle de gunumuz ayni beraberce bekleyelim
Hadi ya bosuna degil herkeste farkli demeleri bnde deniyim su testi biİnşallah canım bekleyelim bakalım ovulasyon testi de yaptım bu ay hemen adetten sonraki 3-4. Günlerde yumurtlama oldu
Canim bunun icin bi ilac felan vermedimi yada herhangi bi tedavi
benimki hala 1 eylülde benim gibi biri geldi diye sevinmiştim
Evet canım ben bir kaç aydır yapıyorum değişik zamanlarda oluyor ama hiç geç yumurtlama olmadı mesela adete yakın olmadı hiç hep adet bitiminin peşine ovulasyon testinde piki gördümHadi ya bosuna degil herkeste farkli demeleri bnde deniyim su testi bi
Canim doktorun bisi demedimi fsh hormununla ilgili napman gerekiyomusAraştırdığım kadarıyla aşılama yada tüp bebekmiş ama henüz doktora gitmedim cuma gideceğim fsh ve diğer değerler fazla kötü sayılmaz