Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar benim kasık ağrımda var arada artıyor şuan olduğu gibi sol kasığımda Ağrı var vajinal akintim devam ediyor hala çok yoğun deil ama normalden fazla ay bilmiyorum unutucam diorum adete kadar ama ağrı vuruyor aklıma geliyor göğüslerimde çok hassas dokununca ağrıyor uçlar özellikle bide baya dolgunlasti ay bilmiorum gebelikmi adetmi başimda muthis donuyor

Len dovcem seni
Insallah gebelik oluyodur ama oluyosa daha anca dolleniyodur kuzum daha cok erken

Len dovcem seni
Insallah gebelik oluyodur ama oluyosa daha anca dolleniyodur kuzum daha cok erken
Kiz diorum adetmi gebelikmi bilmiom ama agri vurdukca aklima gelio neden neden die
Döv beni 7 kasima kadar komaya sok hatta

kuzum senin yumurtlaman ne zaman olmuştu yeni değil mi kız

Kiz diorum adetmi gebelikmi bilmiom ama agri vurdukca aklima gelio neden neden die
Döv beni 7 kasima kadar komaya sok hatta
Lan daha yeni yumurtladin ondandir yumurta catliyo felan benim her yumurtlamadan sonra agrilarim devam ediyo benim yerimde olaan naparsin len 2 3 gundur bulanrti kasik agrisi yasiyorum ama relaxim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…