- 29 Ekim 2019
- 953
- 1.254
- 25
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #1.981
Aynen bende instegram dan aldım benim ki bu gün 2. Gun daha siliklemsedi beklemedeyim ama sana bisey soracaktım canım piki yakaladığın günler seninde inanılmaz kaşık ağrıların oldu mu.İnstgramdan almıştım ama benımkı sılıklesmedı
kiz didos geçen aydan bata husranli aglamali baya yikilmali bir zaman gecirince su an yüzde 50 50yimAllah korusun kiz sus niye netlesmesin delimi needicek tabiki 9 ay boyle gezcen burlarda
uzayan akıntımda geldi ama. kasıkta hareketlilik hissettim falan.bakalım yarın ne olacak
Benim. Bildigim yumurtlamada ates duser sonrasinda normale doner ve eger gebelik olusursa adete kadar ates yuksek devam eder canimBen neden yükselir diye biliyorum .. Hepte öyle ateşim çıkyıordu benim pik günlerde psikolojikmi acaba
Gecmis gcemisde kaldikiz didos geçen aydan bata husranli aglamali baya yikilmali bir zaman gecirince su an yüzde 50 50yim
sardunya58 bak canim ates tablom Eki Görüntüle 2549683
Düne göre atesim yüksek cikti bugun yukselmeye devam ederse adete kadar gebeyim demektir normal seyrinde ilerlerse adet olucam
Program var bitane canim onu indirdim ilk defa bu ay basladim normalde sabah kalkinca yatakdam kalkmadan olcup kaydediyosun buraya ben yumurtlamaya kadar bazen oglen olctum unutuyodum daha ondan baya zikzak varBunu nasıl yapıyorsun süpermiş
Benım öncesınde 2 gün oldu sonra gectı canımAynen bende instegram dan aldım benim ki bu gün 2. Gun daha siliklemsedi beklemedeyim ama sana bisey soracaktım canım piki yakaladığın günler seninde inanılmaz kaşık ağrıların oldu mu.
Sanmiyorum canim ama bellide olmaz ki adez olduysan zaten sanmiyorum bizimde oyle denk gelmisti bikere ama hamile olmadimnMerhaba kızlar anca girebildim ya cok yogunluk vardı durusmalar bitirdi bizi bişey sorcam ilişki oldu hemen ertesi gün adet oldu sizce böle hamile kalabiliyormu sizce
Çünkü 1 haftadır hiç gecmedi bulantım ve belim cok agryor bugun arkadaas yanlişkla gögüsme degınce farketim cok acıyor adet olcagım zamn agrı ne bilmem ben Hıc yasamadım 20.de ve 25 de 27 ilişki oldu sanmıyorum ama adetten önce olsa dedimSanmiyorum canim ama bellide olmaz ki adez olduysan zaten sanmiyorum bizimde oyle denk gelmisti bikere ama hamile olmadimn
Sen saha bikac gun omce yumurtlamamismiydin ne cabum adet oldun yaÇünkü 1 haftadır hiç gecmedi bulantım ve belim cok agryor bugun arkadaas yanlişkla gögüsme degınce farketim cok acıyor adet olcagım zamn agrı ne bilmem ben Hıc yasamadım 20.de ve 25 de 27 ilişki oldu sanmıyorum ama adetten önce olsa dedim
Yumurtlamada benim goguslerim basliyo agrimaya adete kadarr cogaliyo yumurtlamadan olabilirÇünkü 1 haftadır hiç gecmedi bulantım ve belim cok agryor bugun arkadaas yanlişkla gögüsme degınce farketim cok acıyor adet olcagım zamn agrı ne bilmem ben Hıc yasamadım 20.de ve 25 de 27 ilişki oldu sanmıyorum ama adetten önce olsa dedim
Kız ne adeti? Daha 2 gün önce yumurtladın sen hatırlıyorum, ama sanmıyorum yani üzerine görmeyi yaşayanlar varda bize denk gelmez oMerhaba kızlar anca girebildim ya cok yogunluk vardı durusmalar bitirdi bizi bişey sorcam ilişki oldu hemen ertesi gün adet oldu sizce böle hamile kalabiliyormu sizce
Bulanti icin cok erken canim yumurtlaman daha yeni oldu agrilar normal bence benim yumurtlamada hep agrim oluyor halada var goguslerim dokulmicek kadar agriyo ama hep oluyoKuzu adet olmadım 8 gun snra olucam
Adet olmadım kız daha 8 günm varKız ne adeti? Daha 2 gün önce yumurtladın sen hatırlıyorum
Tamam kuzum yanlış anlamışımAdet olmadım kız daha 8 günm var
8 gün gecmez bana valahıBulanti icin cok erken canim yumurtlaman daha yeni oldu agrilar normal bence benim yumurtlamada hep agrim oluyor halada var goguslerim dokulmicek kadar agriyo ama hep oluyo