- 20 Ekim 2019
- 800
- 1.106
- 27
-
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #2.061
İn şa Allah tez bir zamanda güzel haberleri alırsın kuzucum5 ay oldu canim 2 buçuk yillik evliyim
Benimki dün başladu yumurtlama bu gün de pikti ama bu gün ağrıdan lavoboya bile gidemedim yaBenım öncesınde 2 gün oldu sonra gectı canım
Cuma gideceğim doktora canımCanim doktorun bisi demedimi fsh hormununla ilgili napman gerekiyomus
En iyisi günümüzü beklemek kafayı yemeyelim boşunaCanim her ay farkli belirtiler yasiyorumhatta oyle piskolojikki okudugum belirtileri bile birden yasiyorum ondna inanmiyorum ben pek artik
Oh maşallah ağrısız gebelik ii bende kızımda ağrı görmedim hiçBen ne ağrı yaşıyorum ne sızı taş gibiyim
Hoşgeldin canımSat 1 Ekim bat 28 ekim ❤
Yok yumurtlama agrısını anlamıyorum demek istedim önceden bir gebelik yaşamadım ya da ne olurum bilmiyorumOh maşallah ağrısız gebelik ii bende kızımda ağrı görmedim hiç
Aynn oyleEn iyisi günümüzü beklemek kafayı yemeyelim boşuna
Bizim eski hastanenin acilide öyleydi bazı yerler almıyor cidden, kadın doğumda direk kesesini gör inşallah kuzumBen şimdi acile gittim kan testi için yapmadı yarın kadın doğuma git dedi ben bilmiyorum sanki ordan çıkınca iş yeri hekimimizin klinğinde yaptırayım dedim oda dedik idrarda çıkıyorsa kana hiç gerek nasılsa doktora gidicek sin orda kesene bakıcaklar bende vazgeçtim tam bir yılan hikayesi oldu
Öle yapçam herhalde cnm 16 sında doktorum dan randevu alcam ozamana kadar beklemedeyimBizim eski hastanenin acilide öyleydi bazı yerler almıyor cidden, kadın doğumda direk kesesini gör inşallah kuzum
Onu bende anlamıyordum bu ay ve gecen ay fark etmeye başladımYok yumurtlama agrısını anlamıyorum demek istedim önceden bir gebelik yaşamadım ya da ne olurum bilmiyorum
insalalh canısı çok sağol isteyen bekleyen herkes alisn güzel haberİn şa Allah tez bir zamanda güzel haberleri alırsın kuzucum
Ay burda ben yokumm
Canımsınn özlüyorum kız buraya girmeyince sizididoşş hemen ekle Kızz peripellasımızı
Canımsınn özlüyorum kız buraya girmeyince sizi
Yaa dimikızz ben az önce bi dalmışım uykuya uyanır uyanmaz buraya girdim hepinizi nasıl özlüyorum varyaaa
Yaa dimiben işten sonra giremiyorum evde uyuyup duruyorum