- Konu Sahibi Paresilaaa
- #2.001
8 gün gecmez bana valahı
yok kuzum didoşun dediği gibi daha yumurtlama yeni oldu çatladığı için ağrın oluyordur, mide bulantısı için çok erken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 gün gecmez bana valahı
Benim son 6 gun bugunu saymazsak 5 gun kaldi8 gün gecmez bana valahı
Bende biliyorum ama dedım yaa Hıc bilmem ben agrı ve bulantı hiç saskınım cokyok kuzum didoşun dediği gibi daha yumurtlama yeni oldu çatladığı için ağrın oluyordur, mide bulantısı için çok erken
Hadi bakalım hayırlısıBenim son 6 gun bugunu saymazsak 5 gun kaldi
Amin canimHadi bakalım hayırlısı
Oyyy Oyyy sen hamile ol bize bulaştı hadı ilk senın sonra bizim günümüz yakınAmin canim
Insallah canim da bu ay bende is yok sizi bekliyom benOyyy Oyyy sen hamile ol bize bulaştı hadı ilk senın sonra bizim günümüz yakın
herşeyi allahtan kuzumInsallah canim da bu ay bende is yok sizi bekliyom ben
Len dovcem seniKizlar benim kasık ağrımda var arada artıyor şuan olduğu gibi sol kasığımda Ağrı var vajinal akintim devam ediyor hala çok yoğun deil ama normalden fazla ay bilmiyorum unutucam diorum adete kadar ama ağrı vuruyor aklıma geliyor göğüslerimde çok hassas dokununca ağrıyor uçlar özellikle bide baya dolgunlasti ay bilmiorum gebelikmi adetmi başimda muthis donuyor
Kiz diorum adetmi gebelikmi bilmiom ama agri vurdukca aklima gelio neden neden dieLen dovcem seni
Insallah gebelik oluyodur ama oluyosa daha anca dolleniyodur kuzum daha cok erken
Kizlar benim kasık ağrımda var arada artıyor şuan olduğu gibi sol kasığımda Ağrı var vajinal akintim devam ediyor hala çok yoğun deil ama normalden fazla ay bilmiyorum unutucam diorum adete kadar ama ağrı vuruyor aklıma geliyor göğüslerimde çok hassas dokununca ağrıyor uçlar özellikle bide baya dolgunlasti ay bilmiorum gebelikmi adetmi başimda muthis donuyor
Pekı bu dönlenme sırasında bel agrısı flan olurmu kı kaç gün sürüyor dölenmeLen dovcem seni
Insallah gebelik oluyodur ama oluyosa daha anca dolleniyodur kuzum daha cok erken
24 25 i gibi canım 25 i akşamı çatladı adetime bu günü saymazsak 7 gün varkuzum senin yumurtlaman ne zaman olmuştu yeni değil mi kız
24 25 i gibi canım 25 i akşamı çatladı adetime bu günü saymazsak 7 gün var
Benl aynı gün cnmm24 25 i gibi canım 25 i akşamı çatladı adetime bu günü saymazsak 7 gün var
Lan daha yeni yumurtladin ondandir yumurta catliyo felan benim her yumurtlamadan sonra agrilarim devam ediyo benim yerimde olaan naparsin len 2 3 gundur bulanrti kasik agrisi yasiyorum ama relaximKiz diorum adetmi gebelikmi bilmiom ama agri vurdukca aklima gelio neden neden die
Döv beni 7 kasima kadar komaya sok hatta
Üzülme canım belki geç oluyordur bu ay yumurtlaman teste devam et yakalicaksin inşallah ❤Yine moralim bozuldu ya dün sevınmıstım koyulasmaya baslıyor diye.. Bugun dünkü den silik çıktı. 17.gün