Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Lan daha yeni yumurtladin ondandir yumurta catliyo felan benim her yumurtlamadan sonra agrilarim devam ediyo 😂benim yerimde olaan naparsin len 2 3 gundur bulanrti kasik agrisi yasiyorum 😂 ama relaxim
Kız bende olmuyordu böyle ondan aklıma takılıo geçen ay sadece bulantı göğüs ağrısı az bel ağrısı oldu bu ay daha fazla şey yaşıyorum haliyle aklım takilio istemeden

Kız bende olmuyordu böyle ondan aklıma takılıo geçen ay sadece bulantı göğüs ağrısı az bel ağrısı oldu bu ay daha fazla şey yaşıyorum haliyle aklım takilio istemeden
Canim her ay farkli belirtiler yasiyorum 😂 hatta oyle piskolojikki okudugum belirtileri bile birden yasiyorum ondna inanmiyorum ben pek artik

OVULASYON YAPAN ARKADASLARA SESLENIYORUM LUTFEN KARALAR BAGLAMAYIM HEMEN YAPMAYA DEVAM EDIN HERKESIN YUMURTLAMASI DÖNGUSUNE GÖRE FARKLIDIR.. KI BAZI KADINLAR ADETTEN HEMEM SONRA BAZILARIDA HEMEN ÖNCE YUMURTLAYABILIR.. BI KONUDA OKUMUSTUM BURDA YUMURTLAMA YAKALAMAMIS OVULASYONLA YANI O AY HIC POZITIF GORMEMIS AMA HAMILE KALMIS.. BOL BOL CALISIN ISTE. NOKTA 😂

Merhabalar hanımlar, gebe kalmak isteyenler, gebe olanlar, yumurtlama dönemini takip etmek isteyenler, yumurtlama testleri, gebelik testleri burada her konuyu birlikte konuşup birlikte tartışacağız, birbirimize destek olup birbirimizi takip edeceğiz 😍😍

Sizde gebelik istiyorsanız son adet tarihinizi (sat), beklenen adet tarihinizi (bat), ve aşağı yukarı adet döngünüzü yazarak gruba katılabilirsiniz.( Not: sayfamızda aktif olmayalar bat listesine giremeyecek ve silineceklerdir)
GÜZELLER GÜZELI HAMİŞ ADAYLARIMIZ❤ ve beklenmeyen bat listemiz 😂

D1DEM D1DEM bat 5 Kasım

B BUSR4 (heycanla bekliyoruz) 😘

R Rainbow3461 bat 7 Kasım

@trncysl bat 15 Kasım

@mayasiz bat 16 Kasım

@Cgdm2537 bat 10 Kasım

@Seker2181 bat 13 Kasım

@nejlaa 86 bat 29 Ekim

❤@Mrs terazi bat 30 Ekim :anneadayı::KK200:

❤@essram bat 8 Kasım

❤@Haticehakance3567 b
at 7 Kasım

❤@Nrarslnn bat 7 Kasım

❤@didima0135 bat 19 Kasım

❤@sardunya58 bat 10 Kasım

❤@Ipek8006 bat 12 Kasım

❤@gizsiz bat 13 Kasım

❤@mrlekn888 bat 23 Kasım

❤@RSHN bat 20 Kasım

❤@Derya Leia bat 6 Kasım

❤@Masalsu01 bat 8 Kasım

❤@m_aslicim bat 13 Kasım

OVULASYON YAPAN ARKADASLARA SESLENIYORUM LUTFEN KARALAR BAGLAMAYIM HEMEN YAPMAYA DEVAM EDIN HERKESIN YUMURTLAMASI DÖNGUSUNE GÖRE FARKLIDIR.. KI BAZI KADINLAR ADETTEN HEMEM SONRA BAZILARIDA HEMEN ÖNCE YUMURTLAYABILIR.. BI KONUDA OKUMUSTUM BURDA YUMURTLAMA YAKALAMAMIS OVULASYONLA YANI O AY HIC POZITIF GORMEMIS AMA HAMILE KALMIS.. BOL BOL CALISIN ISTE. NOKTA 😂

ay onlarada gıcık oluyorum tek atışta hamile kalanlara da, herkes bizim gibi uğraşsın banane 😂😂

X