- 2 Ekim 2019
- 358
- 313
- 23
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #7.041
yumurta çatladıktan sonra 3 gün birliktelik diyolar ama
zeytin yağını hiç duymadım bende başlayayım bari
Benimde pazar çatladı sanırım. Pazar ve dünü değerlendirdim ... 300 milyondan 1 tane sperm de girsin döllensin bunlar ne saçmalıyo anlamıyorum
Ya ınsallah cunlu cıdden artık bugun yapamam suna baksanakuzum eğer imkan varsa yumurtlama ve çatlama sürecinde üst üste ilişki öneriliyor, ama sende tam günlerinde yaptın spermde içerde yaşadığı düşünülürse inşallah tutar
Sanırım öyleymişimpapatyaaaaa sen hamile miisn kız şimdi anaaaammmmmm
İnşallah sağlıklı bir gebeliktir kuzum21 ekimde öğrendim ama batım 26 ekimdi hala bekliyorum gitmedim dün doktorumla görüştüm haftaya gel dedi bende bekliyorum ama çok sabırsızım mayısta kürtaj oldum çünkü o yüzden merak içindeyim ama sabrediyorum :)
tamam canım yarından itibaren başlıyorum. bi yemek kaşığı değil mizeytinyağını burdan bir arkadaşımız önerdi, onda çok işe yaramış rahimdeki tüm iltihapı atıyormuş canım bencede başlayabilirsin
inşallah canım seninkide inşallah herkesin güzel haberlerini alalım benim 2. çocuğum olacak kısmetse annelik çok güzel isteyen herkes annelik duygusunu tatsınİnşallah sağlıklı bir gebeliktir kuzum
:) o zaman beraber bekleyeceğiz günümüzü. canım benim için 2 yıllık evlilikte ilk deneme olacak bu tüplerim kapalıydı benim bu ay açıldı şükür. bakalım sabırsızım neler olacakBenimde pazar çatladı sanırım. Pazar ve dünü değerlendirdim ... 300 milyondan 1 tane sperm de girsin döllensin bunlar ne saçmalıyo anlamıyorum
kaç gün var bata canımKizlar ya dayanamadm bende test yaptm sanki ikinci cizgi var ama cok silik golge gibi olmayinca hic cizgi olmaz dimiilk yaptim o cizgi yoktu bir dakika bekledim beyaz kisim kurur gibi olunca o cizgi gorundu
aynen canım yumurta çatladıktan itibaren 3 gün sonra gün aşırı3 gun udt ustemı?
tamam canım yarından itibaren başlıyorum. bi yemek kaşığı değil mi
Kizlar ya dayanamadm bende test yaptm sanki ikinci cizgi var ama cok silik golge gibi olmayinca hic cizgi olmaz dimiilk yaptim o cizgi yoktu bir dakika bekledim beyaz kisim kurur gibi olunca o cizgi gorundu
Normalde 13 cnm ama bnm iki gun one atar her ay yani alti gun oluyorkaç gün var bata canım
inşallah canım seninkide inşallah herkesin güzel haberlerini alalım benim 2. çocuğum olacak kısmetse annelik çok güzel isteyen herkes annelik duygusunu tatsın
amin canım inşallah
Adı ne canm bununYa ınsallah cunlu cıdden artık bugun yapamam suna baksana
ozaman çıkma ihtimali var canım laboquıck markaysa hemen çıkmıyor adet öncesi yapınca bende öyle öğrendim biraz bekleyince netleşiyorNormalde 13 cnm ama bnm iki gun one atar her ay yani alti gun oluyor
Atamiyorum ben ya dunde dedim ya olmuyorkız at Hemen Bakalımmm teste
Benim de öyleydi canım atsana fotoğrafınıKizlar ya dayanamadm bende test yaptm sanki ikinci cizgi var ama cok silik golge gibi olmayinca hic cizgi olmaz dimiilk yaptim o cizgi yoktu bir dakika bekledim beyaz kisim kurur gibi olunca o cizgi gorundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?