Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzum eğer imkan varsa yumurtlama ve çatlama sürecinde üst üste ilişki öneriliyor, ama sende tam günlerinde yaptın spermde içerde yaşadığı düşünülürse inşallah tutar
Ya ınsallah cunlu cıdden artık bugun yapamam suna baksana

Eklentiler

• B0952078-60A7-45AC-B85D-6D291710195B.png
    377,5 KB · Görüntüleme: 42
İnşallah sağlıklı bir gebeliktir kuzum

zeytinyağını burdan bir arkadaşımız önerdi, onda çok işe yaramış rahimdeki tüm iltihapı atıyormuş canım bencede başlayabilirsin
tamam canım yarından itibaren başlıyorum. bi yemek kaşığı değil mi

Kizlar ya dayanamadm bende test yaptm sanki ikinci cizgi var ama cok silik golge gibi olmayinca hic cizgi olmaz dimi ilk yaptim o cizgi yoktu bir dakika bekledim beyaz kisim kurur gibi olunca o cizgi gorundu

Benimde pazar çatladı sanırım. Pazar ve dünü değerlendirdim ... 300 milyondan 1 tane sperm de girsin döllensin bunlar ne saçmalıyo anlamıyorum
:) o zaman beraber bekleyeceğiz günümüzü. canım benim için 2 yıllık evlilikte ilk deneme olacak bu tüplerim kapalıydı benim bu ay açıldı şükür. bakalım sabırsızım neler olacak

Kizlar ya dayanamadm bende test yaptm sanki ikinci cizgi var ama cok silik golge gibi olmayinca hic cizgi olmaz dimi ilk yaptim o cizgi yoktu bir dakika bekledim beyaz kisim kurur gibi olunca o cizgi gorundu

kız at Hemen Bakalımmm teste

Benim de öyleydi canım atsana fotoğrafını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…