Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
peki ultrasonla baktırmak için ne zaman gitmeyi planlıyorsun kuzum o zaman sorarsın en azından
Sat a göre internette hesaplattığımda 3 haftalık çıkıyor canım 2 gün sonra kan veririm baktım yükseliyor doktora giderim bu sefer ama ultrasonda 5 haftalıkken gözüküyordu sanırım bir kaç kez kendim takip edebilirim normalse beklerim anormal durum olursa hemen giderim

Sat a göre internette hesaplattığımda 3 haftalık çıkıyor canım 2 gün sonra kan veririm baktım yükseliyor doktora giderim bu sefer ama ultrasonda 5 haftalıkken gözüküyordu sanırım bir kaç kez kendim takip edebilirim normalse beklerim anormal durum olursa hemen giderim

tamam kuzum ama içine kötü şeyler gelmesin hemen bak değerin gayet güzel, bi gidersin 2 gün sonra 80-90 lara çıktıysa sağlıklıdır zaten :KK36:

Sağol kuzummm inşallah sağlıklı devam eder bilmiyorum ki hiç hamile hissetmiyorum değer yükseldiğinde emin olacağım sanırım
Rahat ol canım degerin hergun iki katı yükselecek inşallah sağlıkla ilerler sende hamileliğin tadını çıkarırsın 😘😘😘

Kızlar dun yaptım ılıskı bugun yapmasam olur mu pazar gunu kopkoyuydu ovulasyonum dun sılıktı ıkısındede ılıskı yaptım bugun olmasa olur mu?ovulasyon yapmalımıyım bugunde?
bende aynı senin gibiyim canım pazar baya koyuydu dün silikleşti. muhtemelen çatladı iki gün ilişki oldu ben bugünde devam edicem sende bugün devam et bence

kızlar yaptığınız kürler, vücudunuza iyi gelen kullandığınız ilaçlar, macunlar varmı ?

Back