Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
P Papatyaa90 Tebrikler Canım .... Geçmiş mesajlarını hatırlıyorum geçen hafta ayakların falan çok üşüyordu benimde o dönem çok üşüyordu adet olucağım zaman böyle ayaklarım hiç ısınmaz bi o aklımda kalmış :))

Sağlıklı devam eder gebeliğin inşallah Allah tamamına erdirsin :KK200:

kızlar yaptığınız kürler, vücudunuza iyi gelen kullandığınız ilaçlar, macunlar varmı ?
Valla kür gibi sayılmaz ama ben yumurtlama öncesi sırasında ve sonrasında kuru incir ballı ceviz günde iki yumurta ve fındık yemiştim

P Papatyaa90 Tebrikler Canım .... Geçmiş mesajlarını hatırlıyorum geçen hafta ayakların falan çok üşüyordu benimde o dönem çok üşüyordu adet olucağım zaman böyle ayaklarım hiç ısınmaz bi o aklımda kalmış :))

Sağlıklı devam eder gebeliğin inşallah Allah tamamına erdirsin :KK200:
Sağol kuzum inşallah. ayaklarım hala ısınmıyor buz gibi havalardan diye düşünüyordum :KK71:

KIZLAR DÜN GECE ÇOK TUHAF BİR RÜYA GÖRDÜM. HAYIR OLSUN DİYORUM. ANLATAYIM ANLAYANLAR YORUM YAPSIN :d
BİRİSİ BANA BİR POŞET AYAKKBI GÖNDERİYOR ARKADAŞIMLA KENDİ GİYMEDİKLERİYMİŞ AMA YENİ AZA KULLANDIĞI AYAKKABILAR. BANA BİR POŞET AYAKKABIYI VERDİLER. POŞETİ BOŞALTTIM İÇİNDEN HEP TEK AYAKKABILAR ÇIKTI. HİÇ BİRİNİN ÇİFTİ YOK. AYAĞIMA GİYİYORUM DENİYOPRM ÇOK BEĞENİYORUM AYAKKABILARI RAHATTA OLUYOR AYAĞIMA. yAA DİYORUM KEŞKE ÇİFTLERİ DE OLSAYMIŞ AYAKKABILARIN. SONRA GİDİYORUZ AYAKKABILARI GÖNDEREN KİŞİYE ÇİFTLERİNİ İSTEMEYE ONLARIN ÇİFTİ YOK DİYOR VE İSTERSEN DİYOR BAŞKA 2 ÇİFT AYAKKABIM VAR ONLARI VEEY,M DİYOR. VERDİĞİ AYAKKABININ DA MODELİ ÇOK İYİ AKLKIMDA KALMIŞ STİLETTO TARZINDA RUGAN VE RENKLİ BİR AYAKKABI. ÇOK GÜZELMİŞ FALAN DİYORUM. BÖYLE İŞTE RÜYAM. AYAKAKBI SIKINTIDIR BENİM BİLDİĞİM :(

Bir de folic trio içiyorum d vitamini de var içinde yumurta güçlendiriyormuş
folık aitin gebeliğin oluşmasında faydası olduğunu biliyorum. ama ben 2 senedir gebelik düşünüyoreum içseydim demkki 2 yıl boyunca ilaç içmi olacaktım. ara ara dönemlerde aldım içtim benimkinin adı elevit di. Folic trio kaç tl alıyorsun canım

KIZLAR DÜN GECE ÇOK TUHAF BİR RÜYA GÖRDÜM. HAYIR OLSUN DİYORUM. ANLATAYIM ANLAYANLAR YORUM YAPSIN :d
BİRİSİ BANA BİR POŞET AYAKKBI GÖNDERİYOR ARKADAŞIMLA KENDİ GİYMEDİKLERİYMİŞ AMA YENİ AZA KULLANDIĞI AYAKKABILAR. BANA BİR POŞET AYAKKABIYI VERDİLER. POŞETİ BOŞALTTIM İÇİNDEN HEP TEK AYAKKABILAR ÇIKTI. HİÇ BİRİNİN ÇİFTİ YOK. AYAĞIMA GİYİYORUM DENİYOPRM ÇOK BEĞENİYORUM AYAKKABILARI RAHATTA OLUYOR AYAĞIMA. yAA DİYORUM KEŞKE ÇİFTLERİ DE OLSAYMIŞ AYAKKABILARIN. SONRA GİDİYORUZ AYAKKABILARI GÖNDEREN KİŞİYE ÇİFTLERİNİ İSTEMEYE ONLARIN ÇİFTİ YOK DİYOR VE İSTERSEN DİYOR BAŞKA 2 ÇİFT AYAKKABIM VAR ONLARI VEEY,M DİYOR. VERDİĞİ AYAKKABININ DA MODELİ ÇOK İYİ AKLKIMDA KALMIŞ STİLETTO TARZINDA RUGAN VE RENKLİ BİR AYAKKABI. ÇOK GÜZELMİŞ FALAN DİYORUM. BÖYLE İŞTE RÜYAM. AYAKAKBI SIKINTIDIR BENİM BİLDİĞİM :KK43:
şimdi netten baktım valla güzel şeyler yazıyor beya :)
1572936489286.png

folık aitin gebeliğin oluşmasında faydası olduğunu biliyorum. ama ben 2 senedir gebelik düşünüyoreum içseydim demkki 2 yıl boyunca ilaç içmi olacaktım. ara ara dönemlerde aldım içtim benimkinin adı elevit di. Folic trio kaç tl alıyorsun canım
Folik asitin başka yararları da varmış canım yani içmenin bi zararı yok sadece yiyeceklerle vücudun ihtiyacı kadarını almayabilirsin o yüzden bence bir zararı yok folic trio 90 tane var içinde canım 60 tl

bende inofolic combi ve bi gebelik üzerine macun aldım bu ay onları kullanıyorum ama clife felan değil

papatyaaaaa sen hamile miisn kız şimdi anaaaammmmmm

Back