Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nerden veriliyor ki deyin ayarlardan bakim

kUzum ben hiç sıkıntı yaşamadım ama yaşayan çoğu kişi sonrasında atabildi bende kendi kendime dedim ki acaba biyerden bişeye izin mi vermek gerekiyor, yani bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Gunaydin kizlar ❤ ben sabah gec kalktim ancak hazirlandim saglik ocagina gidip kan verdim doktora dedim yumurtlama testi yaptım reglime 2 gün var ama erken öğrenmek istiyorum spor yaptığım için dedim yumurtlama üstünden kaç gün geçti dedi 12 gün dedim tamam çıkar dedi idrar aklıma geldi onuda sordum çıkmaz idrarda şimdi dedi idrar testini yapmamistim zaten iyi oldu yapmadigim yarin sonuclar cikicak ogleden sonra hayirlisi olsun insallah 🤲

S Seker2181 Kuzucum tebrik ederim sende yeni gebişimizsin lütfen hemen gidip kan aldır inşallah değerin güzeldir 🥰🥰🥰❤️❤️❤️🕺🕺🕺
D8317D26-8024-4206-800A-40D85C7DDCB4.jpeg
2EE46904-2DF9-4EFF-8477-5C6E86EC02CE.jpeg

Gunaydin kizlar ❤ ben sabah gec kalktim ancak hazirlandim saglik ocagina gidip kan verdim doktora dedim yumurtlama testi yaptım reglime 2 gün var ama erken öğrenmek istiyorum spor yaptığım için dedim yumurtlama üstünden kaç gün geçti dedi 12 gün dedim tamam çıkar dedi idrar aklıma geldi onuda sordum çıkmaz idrarda şimdi dedi idrar testini yapmamistim zaten iyi oldu yapmadigim yarin sonuclar cikicak ogleden sonra hayirlisi olsun insallah 🤲
INSallah guzel haberler verırsın bıze kuzum

Saglık ocağında barkotunu bak arada bir netten bllı oluyor

pazar pazartesi ilişki oldu bugünde olursa yeter zaten :) iş zevkten çıkıyor bi amaç için oluyor zaten. inşallah canım hayırlısı ile Rabbim hepimizede nasip etsin. sen bat ne zaman

10 KASIM BAT . ama yumurtlamam biraz gecikti BAT 15 kasım olabilir.

O zman sabah yap canım ilk idrarla ama bişey olursa da acile git hemen bekleme ya
Yapmadım canım geç kalktım yetişemedim randevum vardı gittim kan verdim sonucları yarın alicam zaten gerek yok idrara belki gebelik var idrarda çıkmaz üzülürüm kanda göreyim çıkana raziyim olumlu olumsuz

Back