- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.310
- 598
- 30
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #6.981
Insaallah canim bat 6 kasım![]()
ekledim canımm aramıza hoşgeldin inşallah sana da uğur getirir bu topik
![KK36 :KK36: :KK36:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk36.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insaallah canim bat 6 kasım![]()
Amin amin çok amin tesekkur ederimekledim canımm aramıza hoşgeldin inşallah sana da uğur getirir bu topik![]()
Amin amin çok amin 8 aydır bekliyoruz bu 9.u ay olacak![]()
Sağol kuzummm inşallah sağlıklı devam eder bilmiyorum ki hiç hamile hissetmiyorum değer yükseldiğinde emin olacağım sanırımCoooookkk sevindim canım yaa ne güzel bı haber ne güzel bı sabah oldu bugün Gözün aydın canım❤
Kızlar dun yaptım ılıskı bugun yapmasam olur mu pazar gunu kopkoyuydu ovulasyonum dun sılıktı ıkısındede ılıskı yaptım bugun olmasa olur mu?ovulasyon yapmalımıyım bugunde?
Amin kuzummmNe güzel bi duygu yaa Allah isteyen herkese nasip etsin ❤
Sağol kuzummm inşallah sağlıklı devam eder bilmiyorum ki hiç hamile hissetmiyorum değer yükseldiğinde emin olacağım sanırım
O zaman en onemlı ıkı gunu degerlendırmısım:))kuzum artık silikleştiği için yapmana gerek yok test, ama ilişkiye gün aşırı devam et, dün yaptıysan bugün dinlenin yarın tekrar yapın buna alıştırın kendinizi![]()
Büşraaaaaaaaaa, çok fenasınkuzum artık silikleştiği için yapmana gerek yok test, ama ilişkiye gün aşırı devam et, dün yaptıysan bugün dinlenin yarın tekrar yapın buna alıştırın kendinizi![]()
Hayırlı olsun n tatlımElim ayağım titriyor![]()
Büşraaaaaaaaaa, çok fenasın![]()
![]()
![]()
O zaman en onemlı ıkı gunu degerlendırmısım:))
Yemin ederim ben rüyamda görürüm böyle bir şeyibu forumdakiler bi dolu bi boşa alıştıracak kendini aslışım
herifleri gıcık olanlara bir şey diyemiyorum tabi o herifleri elime bi geçirsem![]()
Şimdi lavaboya girdim de bir damla yine kahverengi leke gelmiş ne kadar devam eder bu kötü bişey mi acabaay kuzum benimm.. ilk başlarda öyle oluyor herkes, değerin çok güzel batına daha çok olmasına rağmen kuzumm, şimdi eşine ne sürpriz yapacağına karar ver birde yaşadığın yerde güzel bir doğum doktoru araştır kontrollerin için![]()
Doktora sorsaydın keşke yavrum yaŞimdi lavaboya girdim de bir damla yine kahverengi leke gelmiş ne kadar devam eder bu kötü bişey mi acaba![]()
Yemin ederim ben rüyamda görürüm böyle bir şeyi![]()
Sağol kuzumHayırlı olsun n tatlımçok tebrik ederimmm
Şimdi lavaboya girdim de bir damla yine kahverengi leke gelmiş ne kadar devam eder bu kötü bişey mi acaba![]()