- 8 Ağustos 2019
- 3.116
- 5.492
- 108
- 30
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #7.001
Kıııız bana bak güzel akıl verdin he, var mıdır acaba öyle bir şeygizsiz le seninkinin yemeklerine enerji hapı koycan nereye tırmanacaklarını şaşırsınlar, sonra da siz başım ağrıyor deyip köşeye çekileceksiniz kalsınlar o enerjiyle
Doktora gitmedim valla sadece acilden kan verdim offf bekleyeceğim ya iki gün sonra tekrar kan veririm napayım zaten sağlıklı değilse adet olurDoktora sorsaydın keşke yavrum ya
Aminkuxum hepımız ıcın ınsallahaynen kuzum artık sen elinden geleni yaptın gerisi takdiri ilahi inşallah hayırlısı olurrr
Yok kuzum acilde verdim kanı işteyim şu aninşallah yerleşme devam ediyordur kuzum ya doktora bir sorsana sağlık ocağında mısın hala
Kıııız bana bak güzel akıl verdin he, var mıdır acaba öyle bir şey
Yok kuzum acilde verdim kanı işteyim şu an
Sat a göre internette hesaplattığımda 3 haftalık çıkıyor canım 2 gün sonra kan veririm baktım yükseliyor doktora giderim bu sefer ama ultrasonda 5 haftalıkken gözüküyordu sanırım bir kaç kez kendim takip edebilirim normalse beklerim anormal durum olursa hemen giderimpeki ultrasonla baktırmak için ne zaman gitmeyi planlıyorsun kuzum o zaman sorarsın en azından
Sen doktora git bi cnm istersen belki o daha net bisey der bende hic olmadi oyle yerlesme lekesi falanŞimdi lavaboya girdim de bir damla yine kahverengi leke gelmiş ne kadar devam eder bu kötü bişey mi acaba
Sen doktora git bi cnm istersen belki o daha net bisey der bende hic olmadi oyle yerlesme lekesi falan
Aslıtoş bunu beğendiiiiiii, bunu araştırsınnnnvalla illa ki vardır hap olmasa da doğal şeyler, macun falan çayına karıştırcan anlamıycak
Sat a göre internette hesaplattığımda 3 haftalık çıkıyor canım 2 gün sonra kan veririm baktım yükseliyor doktora giderim bu sefer ama ultrasonda 5 haftalıkken gözüküyordu sanırım bir kaç kez kendim takip edebilirim normalse beklerim anormal durum olursa hemen giderim
Rahat ol canım degerin hergun iki katı yükselecek inşallah sağlıkla ilerler sende hamileliğin tadını çıkarırsınSağol kuzummm inşallah sağlıklı devam eder bilmiyorum ki hiç hamile hissetmiyorum değer yükseldiğinde emin olacağım sanırım
Aslıtoş bunu beğendiiiiiii, bunu araştırsınnnn
Iki gune 200 olur cnm otamam kuzum ama içine kötü şeyler gelmesin hemen bak değerin gayet güzel, bi gidersin 2 gün sonra 80-90 lara çıktıysa sağlıklıdır zaten
Iki gune 200 olur cnm o
bende aynı senin gibiyim canım pazar baya koyuydu dün silikleşti. muhtemelen çatladı iki gün ilişki oldu ben bugünde devam edicem sende bugün devam et benceKızlar dun yaptım ılıskı bugun yapmasam olur mu pazar gunu kopkoyuydu ovulasyonum dun sılıktı ıkısındede ılıskı yaptım bugun olmasa olur mu?ovulasyon yapmalımıyım bugunde?
İnşallah canım sayenizde moralim çok yüksektamam kuzum ama içine kötü şeyler gelmesin hemen bak değerin gayet güzel, bi gidersin 2 gün sonra 80-90 lara çıktıysa sağlıklıdır zaten
İnşallah kuzum buradaki herkes gebe olsun inşallahhhRahat ol canım degerin hergun iki katı yükselecek inşallah sağlıkla ilerler sende hamileliğin tadını çıkarırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?