- 19 Kasım 2016
- 4.987
- 3.981
- 133
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #6.861
Degil die biliyorum hamile.kalinca bebege benim kanimin geçmesi icin mi igne vurulmam gerekiyor die biliyorum yanlisda bliyor olablrm vallaEngelmi bu hamile kalmana
Yarin baska sen test yapmaya kuzum nekadar erken ogrenip igneye baslarsan okadar saglikli olur bebis bide ananas ye bak bebgin tutunmasina cok iyi geliyomusBugünü de sayarsam 8 gün oldu yumurtlamanin üstünden regl 6 gün kaldı olmazssa 2 gün daha bekleyip yaparım ya çünkü diğerinde okadar mutlu oldum ki hiç beklemiyordum çok şaşırdım ama mutluluğum sadece 1 hafta sürmüştü maalesef
Yok yok bekleme bisi varmi yokmu en azindan bakar kafan rahatlar iyi olmus aldigi git insallah temiz cikar sonuclarinizAynm kuzum. Gitmesem icim icimi yicek bi gitsem bi oh desem insalalh bide sorum varsa bile hemem tedaviye baslamak icin hemen aldim 6 ay 1 sene bekle diyolar hayatta beklemem okadar 3. Denem fos gecen ay almistim radevulari iyikide almisim
Engel deilse sorum deil kuzum igneni olursun o kolayDegil die biliyorum hamile.kalinca bebege benim kanimin geçmesi icin mi igne vurulmam gerekiyor die biliyorum yanlisda bliyor olablrm valla
Iyi geceler çiçeğim opuldun yarin görüşürüzKızlar ben kaçıyorum dün gece mesajlaştık ya ben daha uyku uyumadım o saatten bu yana. Bide babamın evini temizledim eşim zaten yatıyor dün dedim ya belini incitti 3 gün raporu var. Ćok yorgunum uykum geldi. Yarın devam ederiz bebişler. Sizde sayfayı çok doldurmayın okuması zor oluyor sonraiyi geceler cümleten
Iyi gecceler kuzummKızlar ben kaçıyorum dün gece mesajlaştık ya ben daha uyku uyumadım o saatten bu yana. Bide babamın evini temizledim eşim zaten yatıyor dün dedim ya belini incitti 3 gün raporu var. Ćok yorgunum uykum geldi. Yarın devam ederiz bebişler. Sizde sayfayı çok doldurmayın okuması zor oluyor sonraiyi geceler cümleten
Ay insallah canim benimYok yok bekleme bisi varmi yokmu en azindan bakar kafan rahatlar iyi olmus aldigi git insallah temiz cikar sonuclariniz
Aynen canim insalllah sagliklica gelsinler allahim herkrse bizede nasip etsinEngel deilse sorum deil kuzum igneni olursun o kolay
Aa gerçekten mi bunu daha önce duydum ama yememiştim hiç dur benimkine söyliyim yarın alsın yarında test yapmaya başlıyım ben çok sağol kuzum biraz icm rahatladı valla ya iyi geliyorsunuz banaYarin baska sen test yapmaya kuzum nekadar erken ogrenip igneye baslarsan okadar saglikli olur bebis bide ananas ye bak bebgin tutunmasina cok iyi geliyomus
Tup bebek fwlan yapanlara ye diyolarmis kiz hamile oldumu bilsem 7 24 yicemAa gerçekten mi bunu daha önce duydum ama yememiştim hiç dur benimkine söyliyim yarın alsın yarında test yapmaya başlıyım ben çok sağol kuzum biraz icm rahatladı valla ya iyi geliyorsunuz bana❤
iyi geceler canim.opuldun iyi uykular bende yatiyorummmKuzular bende yatıyorum yarin is malum
Hepinizi cok seviyorum kocaman öptüm
Senin bat 10 kasimmi canimAa gerçekten mi bunu daha önce duydum ama yememiştim hiç dur benimkine söyliyim yarın alsın yarında test yapmaya başlıyım ben çok sağol kuzum biraz icm rahatladı valla ya iyi geliyorsunuz bana❤
Ahahah sesli güldüm kız gece gece güldürdün beniTup bebek fwlan yapanlara ye diyolarmis kiz hamile oldumu bilsem 7 24 yicemaman bebek kaybolmasin diye
11 Kasım kuzumSenin bat 10 kasimmi canim
Bizde seni kzuum ii geceler kendine çok iyi bakkk bol bol bebis gor rüyandaKuzular bende yatıyorum yarin is malum
Hepinizi cok seviyorum kocaman öptüm
12 kasım benimde11 Kasım kuzum
Amin kzuum ya bol bol dua edelim burdan bu ay bir sürü hamile çıksın ve bende insalalh çünkü eşime Supriz yapmak istiyorum hayatında en çok istediği şey cocuk ya12 kasım benimdeinsallah yemeyiz kirmizilariiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?