- Konu Sahibi Paresilaaa
- #6.901
Günaydın prensesler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benimm, inşallah yeneceksin ve biz seninde güzel haberlerini alacağız...gece yatmaz sabah kallkamaz bir ben saat 3.30.olmus uuyamiyorum. Uykum var ama uyuyamiyorum 2o16 kasim ayindaki yazismalarimi gordum cokk tuaf oldum o zamanda bebek isdiyorum yazmisim yenmek istiyorum vajinimusu sonra bebek istiyorum yazmisim 2016 kasım ayında insalllah 2o19 kasim ayında yüzüm guler ne diyeyim herkesin yüzü gülsün iiyiii ki var bura biraz bu saatlerde duugusala baglasamda
Bende işe geldim odama cıkıyorum az kaldı valahı ama cuma günü bekliyorum kuzum Dr gitcem umuttum yok herşeyin hayırlısı olsun inşallah kuzumiyiyim canım, iş yerine geldim şimdi ayılmaya çalışıyorum, sen napıyosun nasılsın az kaldı sizin bata
Bende işe geldim odama cıkıyorum az kaldı valahı ama cuma günü bekliyorum kuzum Dr gitcem umuttum yok herşeyin hayırlısı olsun inşallah kuzum
Olsun inşallah kuzum valahı ondan eminim bence o hamile  ama ben değilimhayırlısı olsun canımm, inşallah vardır da hamişler olarak listenin tepesine çıkarırız sizi R Rainbow3461
Günaydın kızlar
Günaydın kizlar ❤❤
Ben baslamadm dahaca bati bekliyorumKızlar zeytinyağı yediniz mi 1 kaşık
Bende baslayamadım zeytin yağı Gelcek onu bekliyorum hemde adettım gelsinKızlar zeytinyağı yediniz mi 1 kaşık
Ben baslamadm dahaca bati bekliyorum
Bende baslayamadım zeytin yağı Gelcek onu bekliyorum hemde adettım gelsin