- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #6.821
Yokkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlamanın üstünden kaç gün geçtiOlsa cikar hamgi idrar olursa olsun adetim geldi 5 6 gun onceden olsa neyse
Onumuzdeki ay icin olabilir bende enfeksiyom var di diye zaten umudum yoktu bu ayYaaaaaaa belki gec dollenmedir bu bakam insalllah benim.icime.doguyor sen hemen en kisa zamanda hamile kalcaksin icime doğuyor inaniyorum
Tam 14. Gun yok kiz testm bol diye yaptim biliyom olmadiginiYumurtlamanın üstünden kaç gün geçti
Olsun aralik ayı insalllah uğurlu gelir hepimiizee sagliklisini hayirlisini versin rabbim
17. Günü yap demisti bana instigramdaki ebru hanım varya hani bir gebenin günlüğü onu takip ediyorum onun testinden aldım bu ayTam 14. Gun yok kiz testm bol diye yaptim biliyom olmadigini
Olsun enfeksiyonun gecsin doktorada gitin insallah bisey cikmaz aralikda gelir meleginizOnumuzdeki ay icin olabilir bende enfeksiyom var di diye zaten umudum yoktu bu ay
Insallah kuzum. Enfeksiyon gectiyse ki ben oyle düşünüyorum daha umurluyum hem bu ay kontrollerimiz var bakalim hersey yolumdami ondan sonra rahatlicamOlsun aralik ayı insalllah uğurlu gelir hepimiizee sagliklisini hayirlisini versin rabbim
17 gunu yaparsak zaten benim.bat 4 gun gecmis oluyor o.zaman varsa tabi cikar17. Günü yap demisti bana instigramdaki ebru hanım varya hani bir gebenin günlüğü onu takip ediyorum onun testinden aldım bu ay
17. Gunune kalmadam regl geliyo canim ozaman regl gecmis olmasi lasim17. Günü yap demisti bana instigramdaki ebru hanım varya hani bir gebenin günlüğü onu takip ediyorum onun testinden aldım bu ay
Insalllah hersey yolundadir canim ❤Insallah kuzum. Enfeksiyon gectiyse ki ben oyle düşünüyorum daha umurluyum hem bu ay kontrollerimiz var bakalim hersey yolumdami ondan sonra rahatlicam
Insallah kuzumOlsun enfeksiyonun gecsin doktorada gitin insallah bisey cikmaz aralikda gelir meleginiz
17. Günde benim tam bat günüm oluyor ben bu ay erken yumurtladım 13. Gün yumurtladım 15. Gün çatladı17 gunu yaparsak zaten benim.bat 4 gun gecmis oluyor o.zaman varsa tabi cikar
Catladigini yumurtladiginizi nasil.anliyorsunuz kusura bakmayin ben tam blmiyorum yeniyim anlamiyorumda biseyden17. Günde benim tam bat günüm oluyor ben bu ay erken yumurtladım 13. Gün yumurtladım 15. Gün çatladı
Benim yumurtlamadan sonraki gun sayiyorum tam 14. Gun geliyo yani yumurtlama gunuyle birlikde 15. Gun oluyo yani yarin17. Günde benim tam bat günüm oluyor ben bu ay erken yumurtladım 13. Gün yumurtladım 15. Gün çatladı
Ovulasyom testlerini yapiyoz kuzum sen yapiyomusunCatladigini yumurtladiginizi nasil.anliyorsunuz kusura bakmayin ben tam blmiyorum yeniyim anlamiyorumda biseyden
O bendede var bembeyaz siyah ic camasirim bembehaz olmus bgunnnKızlar benim kasiklarim çok ağrıyor uyuyamıyorum bile şimdi tuvalette gittiğimde farkettim yumurtlama zamanı yani 1 hafta önce sulu akintim vardı şimdi de beyaz kremsi bir akintim var kokusuz neden acaba ya
Beyaz akinti bende 2 aydir regl omcesi oluyo gecen ayda olmuştu bu ay yine varKızlar benim kasiklarim çok ağrıyor uyuyamıyorum bile şimdi tuvalette gittiğimde farkettim yumurtlama zamanı yani 1 hafta önce sulu akintim vardı şimdi de beyaz kremsi bir akintim var kokusuz neden acaba ya
Yoooo hic yapmadım isde beni bliosun 25 ekimde yendim vajinimusu direk basladikk doktora gitmistim baktirmsdm tahlillerime.esime hersey normal.demisti doktorlar ikimizedeOvulasyom testlerini yapiyoz kuzum sen yapiyomusun