Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
IMG_20191104_232519.jpg

Yokkk 😂😂😂

Yaaaaaaa belki gec dollenmedir bu bakam insalllah benim.icime.doguyor sen hemen en kisa zamanda hamile kalcaksin icime doğuyor inaniyorum
Onumuzdeki ay icin olabilir bende enfeksiyom var di diye zaten umudum yoktu bu ay

Olsun aralik ayı insalllah uğurlu gelir hepimiizee sagliklisini hayirlisini versin rabbim
Insallah kuzum. Enfeksiyon gectiyse ki ben oyle düşünüyorum daha umurluyum hem bu ay kontrollerimiz var bakalim hersey yolumdami ondan sonra rahatlicam

17. Günü yap demisti bana instigramdaki ebru hanım varya hani bir gebenin günlüğü onu takip ediyorum onun testinden aldım bu ay
17. Gunune kalmadam regl geliyo canim ozaman regl gecmis olmasi lasim

Kızlar benim kasiklarim çok ağrıyor uyuyamıyorum bile şimdi tuvalette gittiğimde farkettim yumurtlama zamanı yani 1 hafta önce sulu akintim vardı şimdi de beyaz kremsi bir akintim var kokusuz neden acaba ya 😔😔

17. Günde benim tam bat günüm oluyor ben bu ay erken yumurtladım 13. Gün yumurtladım 15. Gün çatladı
Benim yumurtlamadan sonraki gun sayiyorum tam 14. Gun geliyo yani yumurtlama gunuyle birlikde 15. Gun oluyo yani yarin

Kızlar benim kasiklarim çok ağrıyor uyuyamıyorum bile şimdi tuvalette gittiğimde farkettim yumurtlama zamanı yani 1 hafta önce sulu akintim vardı şimdi de beyaz kremsi bir akintim var kokusuz neden acaba ya 😔😔
O bendede var bembeyaz siyah ic camasirim bembehaz olmus bgunnn

Beyaz akinti bende 2 aydir regl omcesi oluyo gecen ayda olmuştu bu ay yine var

Ama düşük yaptigim gebelikdede acayip kasik agrim oluyodu boyle nefesim daraliyodu hatta gece yatamiyodum

Ovulasyom testlerini yapiyoz kuzum sen yapiyomusun
Yoooo hic yapmadım isde beni bliosun 25 ekimde yendim vajinimusu direk basladikk doktora gitmistim baktirmsdm tahlillerime.esime hersey normal.demisti doktorlar ikimizede

Back