Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben kaçıyorum dün gece mesajlaştık ya ben daha uyku uyumadım o saatten bu yana. Bide babamın evini temizledim eşim zaten yatıyor dün dedim ya belini incitti 3 gün raporu var. Ćok yorgunum uykum geldi. Yarın devam ederiz bebişler. Sizde sayfayı çok doldurmayın okuması zor oluyor sonra 😄 iyi geceler cümleten 😘

Bugünü de sayarsam 8 gün oldu yumurtlamanin üstünden regl 6 gün kaldı olmazssa 2 gün daha bekleyip yaparım ya çünkü diğerinde okadar mutlu oldum ki hiç beklemiyordum çok şaşırdım ama mutluluğum sadece 1 hafta sürmüştü maalesef 😔😔
Yarin baska sen test yapmaya kuzum nekadar erken ogrenip igneye baslarsan okadar saglikli olur bebis bide ananas ye bak bebgin tutunmasina cok iyi geliyomus

Aynm kuzum. Gitmesem icim icimi yicek bi gitsem bi oh desem insalalh bide sorum varsa bile hemem tedaviye baslamak icin hemen aldim 6 ay 1 sene bekle diyolar hayatta beklemem okadar 3. Denem fos gecen ay almistim radevulari iyikide almisim
Yok yok bekleme bisi varmi yokmu en azindan bakar kafan rahatlar iyi olmus aldigi git insallah temiz cikar sonuclariniz

Kızlar ben kaçıyorum dün gece mesajlaştık ya ben daha uyku uyumadım o saatten bu yana. Bide babamın evini temizledim eşim zaten yatıyor dün dedim ya belini incitti 3 gün raporu var. Ćok yorgunum uykum geldi. Yarın devam ederiz bebişler. Sizde sayfayı çok doldurmayın okuması zor oluyor sonra 😄 iyi geceler cümleten 😘
Iyi geceler çiçeğim opuldun yarin görüşürüz 💜💋

Iyi gecceler kuzumm 🥰🥰🥰

Yarin baska sen test yapmaya kuzum nekadar erken ogrenip igneye baslarsan okadar saglikli olur bebis bide ananas ye bak bebgin tutunmasina cok iyi geliyomus
Aa gerçekten mi bunu daha önce duydum ama yememiştim hiç dur benimkine söyliyim yarın alsın yarında test yapmaya başlıyım ben çok sağol kuzum biraz icm rahatladı valla ya iyi geliyorsunuz bana 🥰🥰🥰❤️

Aa gerçekten mi bunu daha önce duydum ama yememiştim hiç dur benimkine söyliyim yarın alsın yarında test yapmaya başlıyım ben çok sağol kuzum biraz icm rahatladı valla ya iyi geliyorsunuz bana 🥰🥰🥰
Tup bebek fwlan yapanlara ye diyolarmis kiz hamile oldumu bilsem 7 24 yicem 😂 aman bebek kaybolmasin diye

Kuzular bende yatıyorum yarin is malum 😢
Hepinizi cok seviyorum kocaman öptüm 🥰🥰🥰🥰🥰

Aa gerçekten mi bunu daha önce duydum ama yememiştim hiç dur benimkine söyliyim yarın alsın yarında test yapmaya başlıyım ben çok sağol kuzum biraz icm rahatladı valla ya iyi geliyorsunuz bana 🥰🥰🥰
Senin bat 10 kasimmi canim

Back