- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #6.781
Canim gidebiliyosan git bence aksatma onemli bisiTam pıhtı da değil canım yumuşak bişeydi ufacık bilemedim ki ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim gidebiliyosan git bence aksatma onemli bisiTam pıhtı da değil canım yumuşak bişeydi ufacık bilemedim ki ya
Ama olsun kzuum ne olur ne olmaz sen yine de Bi git kan ver derim ben bence küçük bir sayıda olsa çıkarBilemedim yaaaa kararsız kaldım öyle tam pıhtı da değil yani farklı
kuzum en son ne zaman adet oldun bencede sende var bebişYarın sabah yapicam kuzum testim var erken diye yapmadım ilk idrarı bekliyorum zaten yarın kan vericem çarşamba ne varsa cikicak![]()
Beni de ekleyin benim de 3 ekim bat daha olmadımGünaydin kizlar hepiniz hosgeldiniz ❤❤❤❤
Test yaptin mi?Beni de ekleyin benim de 3 ekim bat daha olmadım
Ben bir gebenin günlüğünü takip etmeye başladım.ebru hanım on videosunda sperm konusunda bir problemi olmayanlar hergün ilişki olmalı diyordu.ben daha önce iki güne bir deniyordum yumurtlama zamanı.şimdi pik görüldükten itibaren 3gün deneyeceğim.yani özellikle o bir hafta için garantiye almak içim ilişki öneriyor ama sperm konusunda bir problemi olmayanlarKalitesi düşmez mi ?
Bende senden2. için uğraşıyorum canım daha yeni 1 2 aydır düşünüyoruz bu ay ilk deneme ☺
Hadi insalllah kuzum sen bi kırmızıları yemezsinde onlara gerek kalmazSaracoglunun vidyolarini izledim. Biraz adamin kürleri gercekden inanilmaz ya ben bu ay sabah zeytinyagi aksam sogan suyu icicem kocamada keci boynuzu iciircem aksamlari sadecebomba gibi baslicam bu aya
Yarin geliyoHadi insalllah kuzum sen bi kırmızıları yemezsinde onlara gerek kalmaz
Gunu gunune mi gelir hic atmiyormu 2 3 gunYarin geliyotestim negativ hazirlikliyim
![]()
test yaptın mı canımBeni de ekleyin benim de 3 ekim bat daha olmadım
Yok kuzu yumurtlamadan sayiyorum tam 15. Gun geliyo normaldeGunu gunune mi gelir hic atmiyormu 2 3 gun
Hayirlisi kuzum.haber ver buraya duruma göre eger olmazssn test al yap bgunnYok kuzu yumurtlamadan sayiyorum tam 15. Gun geliyo normaldesadece 28 gunluk dongum cocuk istemeye basladigimiz da bi sasirdi suan 32ye cikti ve stress yaptigim zaman erken geliyo ama atmiyo
![]()
Ev test dolu bi 50 tane hazirda bekliyoHayirlisi kuzum.haber ver buraya duruma göre eger olmazssn test al yap bgunn
Yaaaa bende hic yokEv test dolu bi 50 tane hazirda bekliyo![]()