Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kalitesi düşmez mi ?
Ben bir gebenin günlüğünü takip etmeye başladım.ebru hanım on videosunda sperm konusunda bir problemi olmayanlar hergün ilişki olmalı diyordu.ben daha önce iki güne bir deniyordum yumurtlama zamanı.şimdi pik görüldükten itibaren 3gün deneyeceğim.yani özellikle o bir hafta için garantiye almak içim ilişki öneriyor ama sperm konusunda bir problemi olmayanlar

Saracoglunun vidyolarini izledim. Biraz adamin kürleri gercekden inanilmaz ya ben bu ay sabah zeytinyagi aksam sogan suyu icicem kocamada keci boynuzu iciircem aksamlari sadece bomba gibi baslicam bu aya

Saracoglunun vidyolarini izledim. Biraz adamin kürleri gercekden inanilmaz ya ben bu ay sabah zeytinyagi aksam sogan suyu icicem kocamada keci boynuzu iciircem aksamlari sadece bomba gibi baslicam bu aya
Hadi insalllah kuzum sen bi kırmızıları yemezsinde onlara gerek kalmaz

Gunu gunune mi gelir hic atmiyormu 2 3 gun
Yok kuzu yumurtlamadan sayiyorum tam 15. Gun geliyo normalde sadece 28 gunluk dongum cocuk istemeye basladigimiz da bi sasirdi suan 32ye cikti ve stress yaptigim zaman erken geliyo ama atmiyo

Yok kuzu yumurtlamadan sayiyorum tam 15. Gun geliyo normalde sadece 28 gunluk dongum cocuk istemeye basladigimiz da bi sasirdi suan 32ye cikti ve stress yaptigim zaman erken geliyo ama atmiyo
Hayirlisi kuzum.haber ver buraya duruma göre eger olmazssn test al yap bgunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…