Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrr ben erkenden şartelleri indiriyorum bugün gözlerim gidiyorr, iyi geceler herkese çok seviliyorsunuz 🥰🥰🥰❤️❤️❤️

Kızlar bugün kasik ağrısından üşümekten hiç girmedim bile sayfaya bütün gün uzaniyordum çok kotuydum maşallah hiç boş bırakmıyorsunuz sabahtan beri 200 sayfa okuyup yetişmeye çalışıyorum ya 😂

Kızlar benim kasık ve bel sancim arttı bulantı geçti baş dönmesi devam göğüs ağrısı şişliği devam ben niyeyse bugün moral sıfır ya sanki adet olucam gibi geliyor ağlıcam nerdeyse okadar kotu oldum niyeyse hic umudum yok regle 2 gun kaldi ayın 7si 😣😔

Kızlar benim kasık ve bel sancim arttı bulantı geçti baş dönmesi devam göğüs ağrısı şişliği devam ben niyeyse bugün moral sıfır ya sanki adet olucam gibi geliyor ağlıcam nerdeyse okadar kotu oldum niyeyse hic umudum yok regle 2 gun kaldi ayın 7si 😣😔
Hiç sorma kuzu ya bende öyleydim bütün gün ve hala öyleyim sanki adet olacam da olamıyormus gibi kaşık ağrısı karın ağrısı öldürdü e tabi bide tuvalleten çıkamamak niye böyleyiz ya 😔😔😒

Hiç sorma kuzu ya bende öyleydim bütün gün ve hala öyleyim sanki adet olacam da olamıyormus gibi kaşık ağrısı karın ağrısı öldürdü e tabi bide tuvalleten çıkamamak niye böyleyiz ya 😔😔😒
Bilmiyorum kuzum ya bide bende çok gaz var artı kabızlık var ben gerçekten hickabiz olmadım nerden baksan 10 senedir ilk defa oluyor usutsem ishal olurdum diyorum 😣😔 inşallah adet gelmez

Canım bence Hamilesin bana öyle geldi belki yeni olduğu beta hcg degeri daha küçük oldugu için böyle çıkmış olabilir ama içimden bir ses Hamilesin diyor 🥰🥰
Biraz önce lavaboya girdim peçeteye pıhtımsı bişey geldi 1 cm kadar bişeydi siyahımsı nedir acaba :KK57: Yumuşak bişey

Back