- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #6.761
Test varsa yapsanaKızlar benim kasık ve bel sancim arttı bulantı geçti baş dönmesi devam göğüs ağrısı şişliği devam ben niyeyse bugün moral sıfır ya sanki adet olucam gibi geliyor ağlıcam nerdeyse okadar kotu oldum niyeyse hic umudum yok regle 2 gun kaldi ayın 7si
Canım bence sen bekleme kan testi için çünkü bebis vardır belki Allah korusun düşük tehliken falan vardır ona göre önlem alırdın yaBiraz önce lavaboya girdim peçeteye pıhtımsı bişey geldi 1 cm kadar bişeydi siyahımsı nedir acabaYumuşak bişey
Sen bence bi acile git esine de karnim agriyo felan de canim orda soylersin testte cikti ama kani felan anlat nolur nolmazBiraz önce lavaboya girdim peçeteye pıhtımsı bişey geldi 1 cm kadar bişeydi siyahımsı nedir acabaYumuşak bişey
Inşallah kuzumBunlar hamilelik belirtileri kuzu inşallah ta öyledir de bize müjdeyi verirsin burda ya
Ayniiiii bnimkide smdiden tembihlio hatta smdiden sen icme diio banaAynen benimki de diyor iyi sefasını sür bebis olunca hemen bırakacan diyor ay olsunda icmem ya bebis ten önemli değil
Canım bence sen bekleme kan testi için çünkü bebis vardır belki Allah korusun düşük tehliken falan vardır ona göre önlem alırdın ya
Sabahı beklemeyeyim mi ağrım falan yok amaSen bence bi acile git esine de karnim agriyo felan de canim orda soylersin testte cikti ama kani felan anlat nolur nolmaz
Test varsa yapsana bi kuzu ya senden çok ümitliyiz biz bu ay yaInşallah kuzum❤ bu ay çok umutluydum iç camasirimda lekede gorunce ama nedense bugun sanki regl olcam gibi hissettim sancilar artinca
Yarın sabah yapicam kuzum testim var erken diye yapmadım ilk idrarı bekliyorum zaten yarın kan vericem çarşamba ne varsa cikicakTest varsa yapsana
Aynen haklılar ya olsun da icmicem ben inşallahAyniiiii bnimkide smdiden tembihlio hatta smdiden sen icme diio bana
Neeey o neee 1 cm kdr ne cikabilirki doktora git hemen bekleme bile canimBiraz önce lavaboya girdim peçeteye pıhtımsı bişey geldi 1 cm kadar bişeydi siyahımsı nedir acabaYumuşak bişey
Test var kuzum labaquik in ama erken gebelik deil oyuzden ben dedim sabahı beklim ilk ıdrarla yapımTest varsa yapsana bi kuzu ya senden çok ümitliyiz biz bu ay ya
Icmicez tabikkiiiAynen haklılar ya olsun da icmicem ben inşallah❤
Bence bekleme canım bişey de aktı diyorsun ne olur ne olmaz en azından varlığı kesinleşir yarın kadın doğuma gidersin en azından yaSabahı beklemeyeyim mi ağrım falan yok ama
Gidebilirsenn git simdi pihti geldi diyosun nolur nolmaz canimSabahı beklemeyeyim mi ağrım falan yok ama
O zman sabah yap canım ilk idrarla ama bişey olursa da acile git hemen bekleme yaTest var kuzum labaquik in ama erken gebelik deil oyuzden ben dedim sabahı beklim ilk ıdrarla yapım
Baaak heyecanlandım aşırı derecede kac gun var bata yap yap yapTest var kuzum labaquik in ama erken gebelik deil oyuzden ben dedim sabahı beklim ilk ıdrarla yapım
Varsa bu saate bile cikar kuzum sabah öpglen fark etmezYarın sabah yapicam kuzum testim var erken diye yapmadım ilk idrarı bekliyorum zaten yarın kan vericem çarşamba ne varsa cikicak
Bence bekleme canım bişey de aktı diyorsun ne olur ne olmaz en azından varlığı kesinleşir yarın kadın doğuma gidersin en azından ya
Aslında didoş doğru söylüyor ya kuzum bence de varsa çıkar artık bata son 2 gün kalmış zaten en azından için rahat etmiş olur yaVarsa bu saate bile cikar kuzum sabah öpglen fark etmez
Tam pıhtı da değil canım yumuşak bişeydi ufacık bilemedim ki yaGidebilirsenn git simdi pihti geldi diyosun nolur nolmaz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?