Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
testi koyu gördükten sonra hergünü mü değerlendirmek lazım? benim testim de bugün daha bir koyu ama tam değil, yarına pik olur sanırsam.

at bi bakalım canım, test pikken vücut en üst seviyede lh salgılıyor yani yumurtanı üretiyor, 24-36 saat içinde çatlıyor kişiden kişiye değişiyor o , test silikleşince çatlamış oluyor, çatladıktan sonraki 24-48 saatte önemli yani pik gün dahil 4 gün falan üst üste ilişki gerekiyor canım özetle

at bi bakalım canım, test pikken vücut en üst seviyede lh salgılıyor yani yumurtanı üretiyor, 24-36 saat içinde çatlıyor kişiden kişiye değişiyor o , test silikleşince çatlamış oluyor, çatladıktan sonraki 24-48 saatte önemli yani pik gün dahil 4 gün falan üst üste ilişki gerekiyor canım özetle
evde değiliz malesef ama piki gösterecek kadar da koyu değildi, tabi benim gözler dedektöre döndüğü için piksel piksel haritasını çıkarıyorum artık testin :KK45:

Kuzular ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım 23-24 yumurtlamaydı bat 13 kasım ama bugün bir damla kahverengi leke gelmişti günlük ped vardı ona böyle açık kahverengi eve gelince içim içimi yedi yapayım dedim bi baksanız :KK57:
Canım bence Hamilesin bana öyle geldi belki yeni olduğu beta hcg degeri daha küçük oldugu için böyle çıkmış olabilir ama içimden bir ses Hamilesin diyor 🥰🥰

Ben piki ve 2 gun sonrasini degerlendirdim artik yatistayim valla 😁 ne olursa bahtima😁😁

Back