- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.310
- 598
- 30
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #6.741
Ben piki ve 2 gun sonrasini degerlendirdim artik yatistayim vallane olursa bahtima
Iyi geceler kuzucum sende seviliyorsunKızlarrr ben erkenden şartelleri indiriyorum bugün gözlerim gidiyorr, iyi geceler herkese çok seviliyorsunuz❤❤❤
ooo herkes gidiyor bennadetim gaza geliyorum ama
Iyi geçeler canim sende seviliyorsun ❤❤Kızlarrr ben erkenden şartelleri indiriyorum bugün gözlerim gidiyorr, iyi geceler herkese çok seviliyorsunuz❤❤❤
Geldi geldi diğerlerine gore bgun daha iyidimRastgele
Ben varımKizlar aranizda ben gibi sigara icen varmiii
Birakicaz hamis.kalalim hemennBen varım
Aynen benimki de diyor iyi sefasını sür bebis olunca hemen bırakacan diyor ay olsunda icmem ya bebis ten önemli değilBirakicaz hamis.kalalim hemenn
Hiç sorma kuzu ya bende öyleydim bütün gün ve hala öyleyim sanki adet olacam da olamıyormus gibi kaşık ağrısı karın ağrısı öldürdü e tabi bide tuvalleten çıkamamak niye böyleyiz yaKızlar benim kasık ve bel sancim arttı bulantı geçti baş dönmesi devam göğüs ağrısı şişliği devam ben niyeyse bugün moral sıfır ya sanki adet olucam gibi geliyor ağlıcam nerdeyse okadar kotu oldum niyeyse hic umudum yok regle 2 gun kaldi ayın 7si
İnşallah kuzumCanım bence Hamilesin bana öyle geldi belki yeni olduğu beta hcg degeri daha küçük oldugu için böyle çıkmış olabilir ama içimden bir ses Hamilesin diyor
Bilmiyorum kuzum ya bide bende çok gaz var artı kabızlık var ben gerçekten hickabiz olmadım nerden baksan 10 senedir ilk defa oluyor usutsem ishal olurdum diyorumHiç sorma kuzu ya bende öyleydim bütün gün ve hala öyleyim sanki adet olacam da olamıyormus gibi kaşık ağrısı karın ağrısı öldürdü e tabi bide tuvalleten çıkamamak niye böyleyiz ya
Biraz önce lavaboya girdim peçeteye pıhtımsı bişey geldi 1 cm kadar bişeydi siyahımsı nedir acabaCanım bence Hamilesin bana öyle geldi belki yeni olduğu beta hcg degeri daha küçük oldugu için böyle çıkmış olabilir ama içimden bir ses Hamilesin diyor
Bunlar hamilelik belirtileri kuzu inşallah ta öyledir de bize müjdeyi verirsin burda yaBilmiyorum kuzum ya bide bende çok gaz var artı kabızlık var ben gerçekten hickabiz olmadım nerden baksan 10 senedir ilk defa oluyor usutsem ishal olurdum diyoruminşallah adet gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?