• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah korusun daha cok erken zaten cikmis teste hemencicik saglikla gelir insallah su kani bi an omce aldirda rahatliyalim 😂
Yarın sabah vereceğim ve sonucu direkt buraya yazarım kuzum inşallah sağlıkla gelir

Bugün öğlene doğru bir damla açık kahverengi oldu canım başka da yok hafif bir adet olacak hissi eşlik ediyor
Sen hamilesin bence 2 cizgiler var ayiriyetten adetine daha varken kahverengi ne mana gelir yerlesmeden dolayı gelir darisi basimizaa

Ben küçük bir kutunun içine bir çift bebek ayakkabısı, bebek eldiveni ve gebelik testini koyup vermeyi düşünüyorum🥰🥰🥰 23 aralık doğum günü ne güzel sürpriz olur o zamana tutsa...
İnşallah canım inşallaaahhhh

Kızlar bisey sorcam hastalığıma 8 gün kaldı kendimden şüpheleniyorum test aldım hayalet cizgi cikti ışığa tutunca belli belirsiz bisey diğer kızımda da aynı seti yaşamıştım 10 gün kala test almıştım slik çıkmıştı hayalet cizgi gören sonra dan hamile olduğunu öğrenen varmı yada hayalet cizgi yaşayanlar

Back