- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.310
- 598
- 30
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #6.541
Kızlar nasıl sürprizler yapacağımızı paylaşalım da fikir olsun birbirimize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy kiyamam ya haklisin kuzum bekle bakalm sabahi hayrlisi olsunnDaha önce bir kere 7 küsür çıkmıştı beta ve hemen söylemiştim ertesi gün adet oldum adam nasıl sevinmişti ve üzüntüsünü belli etmedi bir daha öyle şeyler yaşamasın kıyamam
Yarın sabah vereceğim ve sonucu direkt buraya yazarım kuzum inşallah sağlıkla gelirAllah korusun daha cok erken zaten cikmis teste hemencicik saglikla gelir insallah su kani bi an omce aldirda rahatliyalim
Sen hamilesin bence 2 cizgiler var ayiriyetten adetine daha varken kahverengi ne mana gelir yerlesmeden dolayı gelir darisi basimizaaBugün öğlene doğru bir damla açık kahverengi oldu canım başka da yok hafif bir adet olacak hissi eşlik ediyor
Evet yaaaa bu benimde aklımdan geçmişti valla paylaşalım çok güzel olurKızlar nasıl sürprizler yapacağımızı paylaşalım da fikir olsun birbirimize
Ben soylemeden duramam herhaldeKızlar nasıl sürprizler yapacağımızı paylaşalım da fikir olsun birbirimize
Amin canım darısı herkesin başına sağlıklı gebelikler inşallahSen hamilesin bence 2 cizgiler var ayiriyetten adetine daha varken kahverengi ne mana gelir yerlesmeden dolayı gelir darisi basimizaa
Tabi ki bizi merakta birakmaYarın sabah vereceğim ve sonucu direkt buraya yazarım kuzum inşallah sağlıkla gelir
Testi evde esim varken yaparsam bi ciglik atarim hehrldeKızlar nasıl sürprizler yapacağımızı paylaşalım da fikir olsun birbirimize
İnşallah canım inşallaaahhhhBen küçük bir kutunun içine bir çift bebek ayakkabısı, bebek eldiveni ve gebelik testini koyup vermeyi düşünüyorum 23 aralık doğum günü ne güzel sürpriz olur o zamana tutsa...
Bende sen gibiyim ya onceden bende bi fsrklilk var mi falan bile diyordumBen soylemeden duramam herhalde
Insalllah canimAmin canım darısı herkesin başına sağlıklı gebelikler inşallah
Bnm oglumda oyle olmustu kosmustu hemen banyoyaTesti evde esim varken yaparsam bi ciglik atarim hehrlde
Yapıyorsun ama çığlık boğazında kalıyor kuzum o kan tahlilini görmeden düzenli yükselmeyi görmeden emin olamıyor insan bu kadar bekledikten sonraTesti evde esim varken yaparsam bi ciglik atarim hehrlde
Ben test yaptigimida hic soylemiyom zaten bu ayda olmadi diyom okadar pozitiv görürsem ciivciycammmmmBende sen gibiyim ya onceden bende bi fsrklilk var mi falan bile diyordum
Ay insallah denk gelir canm yaa Allah gonlune gore versinBen küçük bir kutunun içine bir çift bebek ayakkabısı, bebek eldiveni ve gebelik testini koyup vermeyi düşünüyorum 23 aralık doğum günü ne güzel sürpriz olur o zamana tutsa...
Yani ben soylemeden bi dkika bile duramam herhlde yok yani bagiririm ben aglarimmmBnm oglumda oyle olmustu kosmustu hemen banyoya
Bende adet oldum diyeceğim zamanı gelince (Allah korusun da )Ben test yaptigimida hic soylemiyom zaten bu ayda olmadi diyom okadar pozitiv görürsem ciivciycammmmm