- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #6.261
Cocuk dusununce belki ustunde baski hissetmistir canim ya iliskinin sonunu olduramazsam falan diye mi acaba bilemedim. Bi sure yumurtlama zamanini degerlendir sen yinede pik gununuKıııız ne yorucusu adam bilgisayar mühendisi, arıza olmasa yerinden kalkmayacak o derece rahat... Bilmiyorum 3-4 ay öncesine kadar böyle değildi. Ne zaman çocuk yapalım dedik ruhu bunalıyor, daralıyor ben söylemesem umrunda değil gibi davranıyor ne bileyim belki de sıkıldı artık. Konuştuğumuzda da ay saçmalama lütfen oluyor o yüzden uğraşmıyorum artık. Çocuk isteyen oydu zaten olursa olur...
size göre 28 yasında bi kart tavugumseni yirim bennnnn sende fıstık gibisindir kuzumm görmedim ama hissediyorum
hadi bakalım kazan mübarek olsun :)Elvada yumurtam
Bu akşam yapmam lazım
ama geçen ay benimde öyle oldu. Olsun o en azından çatladığı günü yakaladı. Bugün değerlendir kızzz gizsizzzz :)gizsizin dün 14:30 da pikti, akşam silikti, bugün komple gitmiş, geç yumurtladı hemen çatlattı yumurtayı bünyesi
size göre 28 yasında bi kart tavugum
ama gören 24 diyor
geeeenç gösteriorum
27 bendesize göre 28 yasında bi kart tavugum
ama gören 24 diyor
geeeenç gösteriorum
Iki keremi yumurtladin acaba canim testldrim varsa atsana
yumurtaları bırbırıne kırıp yicem karadeniz kızıama geçen ay benimde öyle oldu. Olsun o en azından çatladığı günü yakaladı. Bugün değerlendir kızzz gizsizzzz :)
Üşütmede gitmem cnm biliyorum ama bakalım nasıİnşallah üşütme falan değildir :):)
Kıııız ne yorucusu adam bilgisayar mühendisi, arıza olmasa yerinden kalkmayacak o derece rahat... Bilmiyorum 3-4 ay öncesine kadar böyle değildi. Ne zaman çocuk yapalım dedik ruhu bunalıyor, daralıyor ben söylemesem umrunda değil gibi davranıyor ne bileyim belki de sıkıldı artık. Konuştuğumuzda da ay saçmalama lütfen oluyor o yüzden uğraşmıyorum artık. Çocuk isteyen oydu zaten olursa olur...
Bende 27 yasindayim ne karti lan hayat daha yeni basliyosize göre 28 yasında bi kart tavugum
ama gören 24 diyor
geeeenç gösteriorum
çatladıgı günü değerlendirmişmiydinama geçen ay benimde öyle oldu. Olsun o en azından çatladığı günü yakaladı. Bugün değerlendir kızzz gizsizzzz :)
Sagdaki pek yumurtlama gibi gelmedi ama soldaki bariz yumurtlama canimSoldakiler bu güne ait, sağdaki 1 hafta öncesine ait.
kız bırınız 22 gibi bişeydi o aklımda kalmışBende 27 yasindayim ne karti lan hayat daha yeni basliyo
büüüüüüüüüüüüş sen boş zamanlarında benımı hayal ediyorsunkız ben seni hep çıtır hayal ediyorum zaten ne kartı
hayal ediyorum deyince de yanlış anlaşılma olmasın dfsgggfdh
Ben deilim o malesefkız bırınız 22 gibi bişeydi o aklımda kalmış
Gozumde cok canlandirdim seni cok merak ediyorum
zuhahhahaaaaaa neydi o kız :):):) ne cevaptı bendeki amayumurtaları bırbırıne kırıp yicem karadeniz kızı
Sagdaki pek yumurtlama gibi gelmedi ama soldaki bariz yumurtlama canim
atayım sana bi fotoGozumde cok canlandirdim seni cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?