• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar benim pikten 2 gun sonra bu sekildeydi ve iliski oldu o gun. O zaman bu iliskidende umut var mi yani?

Eklentiler

• 94DBAE85-7C95-4694-850C-A76E08B695B5.jpeg
    94DBAE85-7C95-4694-850C-A76E08B695B5.jpeg
    58,6 KB · Görüntüleme: 31
E kojusmayı denedın mı benı arzulamıyormusun neden hıc yanasmıyorsun dıe??veya konustuysan ne dıyor

Aynen @aslicim ne diyor konusmussunuzdur mutlaka. Ayda 3-4 ve onuda senin baslatiyor olman biraz dusundurucu kuzum. Kac yasinda? Yorucu bi iste mi calisiyor

Kizlar benim pikten 2 gun sonra bu sekildeydi ve iliski oldu o gun. O zaman bu iliskidende umut var mi yani?

kuzum pikten sonra genelde silikleşiyor ama arada bir böyle koyu çıkıyor. cden koyu olmadıktan sonra bi anlamı yok yani, ama yapmaya devam et belki 2 kere yumurtlarsın belli mi olur

bi konu okudum ,
kadının adetı 1 ay geçmiş
ama '' arada böyle 1 kaç gün oluyordu' dyip gitmiyor
herkes %99 hamilesin yazıyor
hanım abla ayy bilmemki inşallah dyor
ban yiyecem şimdi yaa

dur kuzum yapma etme :KK70:
vallahi bizde Didoşla yeni karar aldık artık kimseye bulaşmıycaz ban yemekten usandık diye :KK70::KK70:

Kizlar baya yazismisiniz okuyamadm arkadasla kahve icmeye cikmistm fal kapattik bilin bakalim falim ne cikti ben sok ben manset 😂iko bakte kadar bebis haberi alacaksin diyordu 😁😁
gizsiz hamile haberi alacaksınmı didiiii :confused:
bazen banada öyle cıkıyor korkuyorum ya o 3 vakit 3 yılsa diye:KK70::KK70::KK45:

kızlar ben bı kere fal baktırdım bu yakınlarda
bana ya 2019 sonu yada 2020 başı dedi bi kız
annemede 2019 sonu yada 2020 bası hamilelik haberi alacaksın demişler başka biri.

fala inanmak değilde polyanna işte kendımızı avutuyoruz

kızlar ben bı kere fal baktırdım bu yakınlarda
bana ya 2019 sonu yada 2020 başı dedi bi kız
annemede 2019 sonu yada 2020 bası hamilelik haberi alacaksın demişler başka biri.

fala inanmak değilde polyanna işte kendımızı avutuyoruz
Bende hic inanmam cnm ya Allah biliyor vaktini zamanini insallah onu araci kilmistir 🙏

Aynen @aslicim ne diyor konusmussunuzdur mutlaka. Ayda 3-4 ve onuda senin baslatiyor olman biraz dusundurucu kuzum. Kac yasinda? Yorucu bi iste mi calisiyor
Kıııız ne yorucusu adam bilgisayar mühendisi, arıza olmasa yerinden kalkmayacak o derece rahat... Bilmiyorum 3-4 ay öncesine kadar böyle değildi. Ne zaman çocuk yapalım dedik ruhu bunalıyor, daralıyor ben söylemesem umrunda değil gibi davranıyor ne bileyim belki de sıkıldı artık. Konuştuğumuzda da ay saçmalama lütfen oluyor o yüzden uğraşmıyorum artık. Çocuk isteyen oydu zaten olursa olur...

Merhabalar. Ovulasyon testine göre reglimin 9. Günü çift çizgi çıktı. Günleri değerlendirdim. Şu an 14. Günü yine çift çizgi çıktı ve oldukça belirgin. Bat’a 14 gün var. Ayda iki kez çift çizgi çıkması nedir. Bu konuda hiçbir şey bulamıyorum. :110:

Kızlar kusura bakmayın konsolosluktaydım bugün daha yeni işe geçtim 1 saat kadar oldu bugün pek aktif değildim. Siz de maşallah dünyaları konuşmuşsunuz yine önemli konuları özet geçebilecek var mıııııııııı? :confused:

Back