- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.310
- 598
- 30
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #6.241
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben bı kere fal baktırdım bu yakınlarda
bana ya 2019 sonu yada 2020 başı dedi bi kız
annemede 2019 sonu yada 2020 bası hamilelik haberi alacaksın demişler başka biri.
fala inanmak değilde polyanna işte kendımızı avutuyoruz
Aman aman sakin olun
Merhabalar. Ovulasyon testine göre reglimin 9. Günü çift çizgi çıktı. Günleri değerlendirdim. Şu an 14. Günü yine çift çizgi çıktı ve oldukça belirgin. Bat’a 14 gün var. Ayda iki kez çift çizgi çıkması nedir. Bu konuda hiçbir şey bulamıyorum.
Ne oldu ya merak ettimAman aman sakin olun
canım belki hem sağ yumurtalıktan hem sol yumurtalıktan 2 kere yumurtluyor olabilirsin, bir hemşire tanıdığım öyle dedi bana bende de oldu geçen ay çünkü
Bu hafta sürekli sol kasıkta pıt pıt atmalar oldu. Kafam iyice karıştı. Bir kadının Ayda iki kez yumurtlaması neredeyse imkansız yazıyor bütün makaleler. Ben yine bu 3-4 günü değerlendireyim o halde. Çok teşekkür ederim.
Benimde.oylede baslamadi bakalim.haber vrririm duruma goree1 hafta önceden başlıyor benimde canımm
Benimde.oylede baslamadi bakalim.haber vrririm duruma goree
dido şu fotonu değiştir nazar değdirecem heeSakin ol kiz ❤
Iki keremi yumurtladin acaba canim testldrim varsa atsanaMerhabalar. Ovulasyon testine göre reglimin 9. Günü çift çizgi çıktı. Günleri değerlendirdim. Şu an 14. Günü yine çift çizgi çıktı ve oldukça belirgin. Bat’a 14 gün var. Ayda iki kez çift çizgi çıkması nedir. Bu konuda hiçbir şey bulamıyorum.
Deisitirim diger resimdekide bendim ama arkadandidido şu fotonu değiştir nazar değdirecem hee
Deisitirim diger resimdekide bendim ama arkadandi
İnşallah üşütme falan değildir :):)Öle tabi ama Hıc bu kadar olması sasırttı gece 4 kere wc kalktım sabah kosa kosa gittim işte öglwne kadr 5 kere gittim şimdi gene geldi wc yazıyorum Oyyy
Aynen kuzu kendime guveniyorum bizde cakma foto yok hahahahahah hahahem neden profil fotosuna sen olmayan birini koyasın ki dimi
fıstık hatun yaa
bana bakın aynı benhem neden profil fotosuna sen olmayan birini koyasın ki dimi
fıstık hatun yaa
bana bakın aynı ben
hayır imkansız değil canım bizzat sağlık personeli söyledi bana bunuu, belki çok nadirdir ama var yanii, sen değerlendir bize de batını söyle listeye ekleyelim birlikte takip edelim canım
Bat 18 Kasım. İnşallah bu kez olur