• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KIZLAR GIZSIZIN BU SOMURTGAM ŞİRİN TAVRINA BAKMAYIM MASALLAH TAS GIBI BOY FIZIK GUZELLIK AFET GIBI HATUN 😂😂@gizsiz

Kuzular ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım 23-24 yumurtlamaydı bat 13 kasım ama bugün bir damla kahverengi leke gelmişti günlük ped vardı ona böyle açık kahverengi eve gelince içim içimi yedi yapayım dedim bi baksanız :KK57:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 60
Kuzular ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım 23-24 yumurtlamaydı bat 13 kasım ama bugün bir damla kahverengi leke gelmişti günlük ped vardı ona böyle açık kahverengi eve gelince içim içimi yedi yapayım dedim bi baksanız :KK57:
Hayali bisi gordum sanki kuzum

belki kahve leke yerleşme lekesidir. Burda ikinci cizgi baksana silikte olsa var gibi. Hamile misin yoksa kız

Alisverise cikmadan cay yapmistim. Ocakta kısık ateste birakmisim. 😂 Yeni aklima geldi icilirmi o cay hala yoksa kocamimi zehirlemis olurum

belki kahve leke yerleşme lekesidir. Burda ikinci cizgi baksana silikte olsa var gibi. Hamile misin yoksa kız
Ayyyy bilmiyorum ki geçen ay öyle ümitsizliğe düştüm ki hormon tahlili vermiştim amh 0.87 çıkmıştı dünya başıma yıkılmıştı

Back