- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #6.221
E kojusmayı denedın mı benı arzulamıyormusun neden hıc yanasmıyorsun dıe??veya konustuysan ne dıyor
Evet kesınlıkleAynen @aslicim ne diyor konusmussunuzdur mutlaka. Ayda 3-4 ve onuda senin baslatiyor olman biraz dusundurucu kuzum. Kac yasinda? Yorucu bi iste mi calisiyor
Kizlar benim pikten 2 gun sonra bu sekildeydi ve iliski oldu o gun. O zaman bu iliskidende umut var mi yani?
bi konu okudum ,
kadının adetı 1 ay geçmiş
ama '' arada böyle 1 kaç gün oluyordu' dyip gitmiyor
herkes %99 hamilesin yazıyor
hanım abla ayy bilmemki inşallah dyor
ban yiyecem şimdi yaa
tamma tamam sustumdur kuzum yapma etme
vallahi bizde Didoşla yeni karar aldık artık kimseye bulaşmıycaz ban yemekten usandık diye
gizsiz hamile haberi alacaksınmı didiiiiKizlar baya yazismisiniz okuyamadm arkadasla kahve icmeye cikmistm fal kapattik bilin bakalim falim ne cikti ben sok ben mansetiko bakte kadar bebis haberi alacaksin diyordu
Kiz ben o kadar yollarm hic cikmazdi bugun ciktigizsiz hamile haberi alacaksınmı didiiii
bazen banada öyle cıkıyor korkuyorum ya o 3 vakit 3 yılsa diye
Sende de mi bi hafta once başlıyor canimbenimde öyle olur kuzum, hatta şu an regl m hala ağrıyor geçmedi yani.. Allah Allah niye olmadı acaba sende
Bende hic inanmam cnm ya Allah biliyor vaktini zamanini insallah onu araci kilmistirkızlar ben bı kere fal baktırdım bu yakınlarda
bana ya 2019 sonu yada 2020 başı dedi bi kız
annemede 2019 sonu yada 2020 bası hamilelik haberi alacaksın demişler başka biri.
fala inanmak değilde polyanna işte kendımızı avutuyoruz
Allah muhafaza..hayırlı tez zamanda inşallah hepimizeKiz ben o kadar yollarm hic cikmazdi bugun ciktidimi dimi ya iki yilsa
Kıııız ne yorucusu adam bilgisayar mühendisi, arıza olmasa yerinden kalkmayacak o derece rahat... Bilmiyorum 3-4 ay öncesine kadar böyle değildi. Ne zaman çocuk yapalım dedik ruhu bunalıyor, daralıyor ben söylemesem umrunda değil gibi davranıyor ne bileyim belki de sıkıldı artık. Konuştuğumuzda da ay saçmalama lütfen oluyor o yüzden uğraşmıyorum artık. Çocuk isteyen oydu zaten olursa olur...Aynen @aslicim ne diyor konusmussunuzdur mutlaka. Ayda 3-4 ve onuda senin baslatiyor olman biraz dusundurucu kuzum. Kac yasinda? Yorucu bi iste mi calisiyor
Sakin ol kiztamma tamam sustum
bıraz daha beklesın cocugun cinsiyetini öğrenir birlikte
Kizlar baya yazismisiniz okuyamadm arkadasla kahve icmeye cikmistm fal kapattik bilin bakalim falim ne cikti ben sok ben mansetiko bakte kadar bebis haberi alacaksin diyordu
Sende de mi bi hafta once başlıyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?