- Konu Sahibi Paresilaaa
- #6.181
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elvada yumurtam
Bu akşam yapmam lazım
Memleket neresiKızlar memlekete gidiyorum iki gunlügüne yoldayım sonra okuycam bu destansı sayfaları
Elvada yumurtam
Bu akşam yapmam lazım
Elvada yumurtam
Bu akşam yapmam lazım
Doğru biliyorsun canım pikten sonra ne zaman silikleşmeye başlarsa o zaman çatlamış oluyor.Kizlar boyle baya siliklestiginde mi yumurta catlamis oluyor? Benim bildigim T cok koyu oluyor ya ondan sonra acildiginda catlamis oluyor.
Kizlar boyle baya siliklestiginde mi yumurta catlamis oluyor? Benim bildigim T cok koyu oluyor ya ondan sonra acildiginda catlamis oluyor.
bu akşam saldırman lazım
bu akşam üzerine atlaman lazım
bu akşam bütün marketlerdeki bitter çikolataları toplaman lazım
bu akşam 10 aslan gücünde olman lazım GİZSİZZZ anlıyor musunnnnn o gün bugünnn
Bu aksam kesin olsun o iliski ❤❤
tamam sakın olun. zil çaldıgında direk kapıyı çırılçıplak acıcam
canım benım 2 gün çok koyuydu zaten bugun acılmısKizlar boyle baya siliklestiginde mi yumurta catlamis oluyor? Benim bildigim T cok koyu oluyor ya ondan sonra acildiginda catlamis oluyor.
tamam sakın olun. zil çaldıgında direk kapıyı çırılçıplak acıcam
canım benım 2 gün çok koyuydu zaten bugun acılmıs
Kız vc bende gece 5 6 kere kalkıyorum gündüz sayamıyorum bile ben sık sık su içmeye bağlamıştım ama dünden beri hastanede pek su içemedim ama ona rağmen vc deyim sürekli of baksak hersey belirti ama olmayınca olmuyor en iyisi kafayı bunlara yormamak rahat olmak ve zamana bırakmakÖle tabi ama Hıc bu kadar olması sasırttı gece 4 kere wc kalktım sabah kosa kosa gittim işte öglwne kadr 5 kere gittim şimdi gene geldi wc yazıyorum Oyyy
kızlar bide ne zaman catladı acaba. dün aksam 23 tü dimi
bu aksam 23e kadar zamanım var bence
sizce?
çatlamadan sonra 24 saate kadar yaşayabiliyorlar canımkızlar bide ne zaman catladı acaba. dün aksam 23 tü dimi
bu aksam 23e kadar zamanım var bence
sizce?
Evet tarih sırası çok kullanışlı olmuş canımgüzel olmuş muuu cidden
böyle geleni daha iyi görürüz tarihe göre olunca
hamişlerimiz en üstte
Evet tarih sırası çok kullanışlı olmuş canım
Tüm listedekiler en üste taşınsın bu ay