- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #6.081
Benkızlar merhaba sessiz takipteydim sizi ne eğlenceli ne umutlu bi grup olmuşsunuz beni de aranıza alırmısınız :)
sat 4 ekim bat 03 kasım saat 13:30 da de gideceğim sizce hamiş miyim bende
Yanasmaya calis kacirma bugunuISte ben savah cok erken kalktıım ıcın ondan once yatıyorum bız oyuzden hep aksam ıs cıkısı yapıyoruz o ısı bugude bıyere gıdıcemtı ıptal oldu ama mısafırlıge gıdıcez eve gelıncede nasıl yapcam bılmıyom
Hosgeldin canim gebelik testimi bukızlar merhaba sessiz takipteydim sizi ne eğlenceli ne umutlu bi grup olmuşsunuz beni de aranıza alırmısınız :)
sat 4 ekim bat 03 kasım saat 13:30 da de gideceğim sizce hamiş miyim bende
Kesinlikle ise yariyo yatmadan verdimbunu bu akşam yapıcam
TAmmam zorlucam vvala bugunn:))))Yanasmaya calis kacirma bugunu
MasallahBu aykı takvımım kızlar
BEn yumurtlama gosterıyo dıe hergun yaptım ama yanlısmıs amkahahahaMasallahbiz daha 1 kerecik yaptik
OlsumBEn yumurtlama gosterıyo dıe hergun yaptım ama yanlısmıs amkahahaha
Valla ınsallah hepımızın tutar ben bılıyormusun bılmıyordum sadece o yumurtlama gunu yapılınca oluyo sanıyodumOlsumzarar gelmez
Kız dido yazını el yazısı yapman yetmemiş birde kırmızı yapmıssın okumakta zorlanıcaz yakındaKesinlikle ise yariyo yatmadan verdimgitti yatti gece nerdeyse yine zor zapdetrim valla
Tutcagi varsa tutuyo sana isi benceValla ınsallah hepımızın tutar ben bılıyormusun bılmıyordum sadece o yumurtlama gunu yapılınca oluyo sanıyodum
Kiz elyazisi degil normal sizde oylemi gozukuyo acabaKız dido yazını el yazısı yapman yetmemiş birde kırmızı yapmıssın okumakta zorlanıcaz yakında
valla bende el yazısı gözüküyoKiz elyazisi degil normal sizde oylemi gozukuyo acaba
O hamıle kaldıgım ay nasıl yaptım ohu bıle bılmıyorumTutcagi varsa tutuyo sana isi bence
tamam mimiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?