- Konu Sahibi Paresilaaa
- #6.121
Ay hadi insallah kuzumçok teşekkür ederim inşallah hamişimdir şimdi verdim tahlili akşam alıcam sonuçları
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hadi insallah kuzumçok teşekkür ederim inşallah hamişimdir şimdi verdim tahlili akşam alıcam sonuçları
aldım %90 mı neydi galiba
moralı cok bozuktu o aksam. diyoki nasıl ılerledi anlamadım ki ben
bu aksam kahve yanına cıkartıyımda hem kahve hem bitterHarikasın! Anahtarı buldun bence depola acil durumlar icin kuzum
Olur kuzum üzülme. İnsallah bu ay birlikte alırız güzel haberlerihım senin daha yeniymiş ben 8 aydır deniyorum bir kimyasal oldu sonrası yok
çikolata he iyiymişşşaldım %90 mı neydi galiba
moralı cok bozuktu o aksam. diyoki nasıl ılerledi anlamadım ki ben
Nette gördüm dikkatimi çekti bende çok olduğunu düşünmüyorum yinede paylasiyim dedimcanım benım idrarda dün ovulasyon yaprken bıldıgın beyaz parcalar vardı.tane deniyorum bak parça.
gebelikle ilgisi yok bence
hım senin daha yeniymiş ben 8 aydır deniyorum bir kimyasal oldu sonrası yok
İlk işim buraya yazmak olacakKızlaar bat listemiz tarihe göre sıralandıı, sırası geleni yoklama alcaz valla
Alttan alttan süpersin aklıma gelmezdi vallasen bugün onu belli edecek ne yap o zaman biliyor musun kuzum, bitter çikolata alıp böyle kır kare kare bi tabağa sonra misafirler varken kahvenin yanında ver, o mesajı alır
Kesinlikle kuzum benm esim 100%80 olan alır gelir bende alırım bol bol yer faydası oluyorkızlar bıde benım ne dikkatimi cektı biliyormusunuz
ben ne zaman eşime bitter çikolata yedirsem o aksam ilişki olmuş.
demekki benımkıne etkısı cok
sen bugün onu belli edecek ne yap o zaman biliyor musun kuzum, bitter çikolata alıp böyle kır kare kare bi tabağa sonra misafirler varken kahvenin yanında ver, o mesajı alır
kıız benımkı bilmiyorki o işe yaradıgınıKesinlikle kuzum benm esim 100%80 olan alır gelir bende alırım bol bol yer faydası oluyor
hoşbuldum canımm artık daha çok bekletmese keşke gelse artık çok iyi olucakhayırlısı olsun canımm zamanı var demek ki..
listeye ekledik hoşgeldin bu arada
Plan sonuna kadar Harika ! kahve çikolata yatak boşanmak ! Konbin süper !!!bu aksam kahve yanına cıkartıyımda hem kahve hem bitter
bide yataga soyunup gireyim
artık yok derse boşayım
kıız benımkı bilmiyorki o işe yaradıgını
karanbole yiyorr
Evet yapıyorum. yumurtlama oldu ve çaytladı. ama biz ancak yumurtlamadan bir gün öncesini değerlendirebildik. o gün ve sonrasında eşim şehir dışındaydı birşey olmadı yaniOvulasyon testi yapıyor musun canım. Yumurtlama oldu mu
Bolkıız benımkı bilmiyorki o işe yaradıgını
karanbole yiyorr
valahı bwnkı 1 haftadır yiyor frkttm sormadım snr aklıma geldi sen bana al hep dıyr demek ıse yarıyor kı dun gece saat 3 de durttu benı 7 yıllık evliyim Hıc yapmazdıkıız benımkı bilmiyorki o işe yaradıgını
karanbole yiyorr
okşayan eli öpmeyenler tekmeleyen ayağı öperler canımPlan sonuna kadar Harika ! kahve çikolata yatak boşanmak ! Konbin süper !!!
sorma bende bakıp duruyorum