- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #6.061
EVET. KUzum bılıyorm ama bugun yaparsam yarın yapamam hangı gun daha fazla ıhtımalı:)Geç gelsin ne olacakyapın yapın ertelemeyin gecenin geç saatlerinde daha güzel olur Hem yataktan da kalkmazsınız
İnşallah olduysa o zaman olmuştur balım bakalım hayırlısı Allah'tanKuzum ama sen zaten cok onemli olan 2 gunu degerlendirdin
Sen yap ne de olsa spermler daha uzun yaşıyor kuzumEVET. KUzum bılıyorm ama bugun yaparsam yarın yapamam hangı gun daha fazla ıhtımalı:)
Bugun gec yap ozaman yumurta catladikdan 24 48 saatt yasiyo
ya bugun aksam 10 11arası yada yarın 8gıbı aksam hangısınde daha yuksek sence canım bırınınsecmem lazımBugun gec yap ozaman yumurta catladikdan 24 48 saatt yasiyo
Cuma günü kontrole gideceğim kuzum bakalım göreceğizKızlar valla ben diyete iyi devam ediyorum ha 2 kilo vermişim devam ediyorum inşallah güzelce zayıflayabilirim yaa, Aslış sen naptın kuzum diyet işlerinim_aslicim
E NApsın prkı sonucta ıcıne bosalıyor senın beklentın ne?Yavrum sorun o işte hiçbir şey yapmıyor. Fikir ondan gelmişti ama iş icraata gelince dut yemiş bülbül gibi...
Amin yavrum ben de çok ikiz istiyorum zaten ailede de var ama Allah nasip ederse olur inşallahhaklısın valla kuzum inşallahm_aslicim ya sana ikiz nasip etsin Rabbim, var mı ailede ikiz hiç?
Evet enfeksiyon cikti ama kasık agrimin gebebi enfeksiyommu onu bilmiyorum tabi sorup ogrenicem ayin 22sinde randevum var canimYine gittiğinde sorun mu çıktı canım o kısmı anlamadım
Ikiside iyi guzel bi zaman ama bugun yapın ya yumirta 24 48 saat arasi diyo 24 saatte catlarsa yarin yetişmez bugun yap gitsin essegi sallam baglayalimya bugun aksam 10 11arası yada yarın 8gıbı aksam hangısınde daha yuksek sence canım bırınınsecmem lazım
Yavrucum ben zaten beni amuda kaldırsın ters tutsun evirsin çevirsin istemiyorum. Düşün 1 ayda 3-4 defa ilişki yaşadık bu ay o da benim zorlamamla... Adamın başında bik bik konuşmaktan yıldım artık. Bebek istiyor ama ala romantizm peşinde. Hoş yaşamayan da bilmez...E NApsın prkı sonucta ıcıne bosalıyor senın beklentın ne?
BUGun yanasmam lazım bızım sorunumuz kocaama yanasınca anlıyor cocuk ıcın yanastıfımı oyuzden ısın ıcınden cıkamıyorumIkiside iyi guzel bi zaman ama bugun yapın ya yumirta 24 48 saat arasi diyo 24 saatte catlarsa yarin yetişmez bugun yap gitsin essegi sallam baglayalim
ANladım kuzum ılıskıyı heo sen mı baslatıyorsun?Yavrucum ben zaten beni amuda kaldırsın ters tutsun evirsin çevirsin istemiyorum. Düşün 1 ayda 3-4 defa ilişki yaşadık bu ay o da benim zorlamamla... Adamın başında bik bik konuşmaktan yıldım artık. Bebek istiyor ama ala romantizm peşinde. Hoş yaşamayan da bilmez...
O naisl ya ayda 4 kere adamin ici gecmis herhaldeYavrucum ben zaten beni amuda kaldırsın ters tutsun evirsin çevirsin istemiyorum. Düşün 1 ayda 3-4 defa ilişki yaşadık bu ay o da benim zorlamamla... Adamın başında bik bik konuşmaktan yıldım artık. Bebek istiyor ama ala romantizm peşinde. Hoş yaşamayan da bilmez...
çatlamış kuzumKızlar catlamıs mı??(daha dun kopkoyuydu
Yasa 1 gunde mı catlıyor acaba hepçatlamış kuzum
Caktirmadan yanasBUGun yanasmam lazım bızım sorunumuz kocaama yanasınca anlıyor cocuk ıcın yanastıfımı oyuzden ısın ıcınden cıkamıyorum(((
ISte ben savah cok erken kalktıım ıcın ondan once yatıyorum bız oyuzden hep aksam ıs cıkısı yapıyoruz o ısı bugude bıyere gıdıcemtı ıptal oldu ama mısafırlıge gıdıcez eve gelıncede nasıl yapcam bılmıyomCaktirmadan yanasben mesela ustumu başımı cikarip giriyorum yataga popomu dayiyorum ona saril askim boyle yatalim diyorum kendi geliyo direk dun gece yaptim benimki erken gitti uyumaya ben sonra gittim hemen geldi yapıştı tutmasam gece 2 de xapcakti yani
bunu bu akşam yapıcamCaktirmadan yanasben mesela ustumu başımı cikarip giriyorum yataga popomu dayiyorum ona saril askim boyle yatalim diyorum kendi geliyo direk dun gece yaptim benimki erken gitti uyumaya ben sonra gittim hemen geldi yapıştı tutmasam gece 2 de xapcakti yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?